LaDoiPași a depășit 1.500 de magazine în toată țara

Rețeaua de francize LaDoiPași, dezvoltată de METRO Cash&Carry România, a continuat să se extindă într-un ritm alert în primele luni ale anului, ajungând să numere peste 1.500 de magazine în toată țara. Astfel, în prezent este poziționată drept cea mai mare rețea de magazine independente din România, cu obiectivul de a ajunge, până la finele anului, la peste 1600 de unități.

După ce a atins anul trecut, în plină pandemie, peste 1.400 de magazine distribuite la nivel național,rețeaua de francize LaDoiPași a ajuns în prezent să depășească 1.500 de unități și reconfirmă obiectivul setat pentru anul 2023, de a număra 2.000 de magazine de proximitate sub umbrela francizei dezvoltate de METRO Cash & Carry România.

În ciuda contextului dificil cauzat de pandemia Covid 19 și a schimbărilor cauzate la nivelul consumului și a comportamentului de consum, LaDoiPași a fost și continuă să fie unul dintre principalii piloni de creștere ai METRO la nivel local.

Deși anul trecut a fost unul greu, iar 2021 nu este lipsit de provocări, comerțul de proximitate a fost unul din câștigătorii crizei Covid, clienții reîntorcându-se în comunitate, acolo unde se simt cel mai în siguranță. Acesta este doar unul din aspectele care au accelerat evoluția modelului de business LaDoiPași. Bineînțeles, nimic nu ar fi fost posibil fără implicarea și eforturile enorme depuse de partenerii noștri, antreprenorii care operează magazinele LaDoiPași, pe care am încercat să îi sprijinim și să le oferim tot suportul pentru a rămâne aproape de comunitatea și clienții lor, și pentru a continua să opereze o afacere competitivă și de succes”, declară Irinel Popescu, Retail Director METRO Cash & Carry România.

În prezent, peste 1270 de comercianți parteneri în franciză operează un magazin de proximitate LaDoiPași, în timp ce cinci comercianți dețin mai mult de cinci unități sub brandul dezvoltat de METRO Cash & Carry România.

Antreprenorul cu cea mai amplă rețea din franciza LaDoiPași este din județul Covasna, operează zece magazine, primul fiind deschis în anul 2013, iar ultimul în martie, anul curent.

Franciza LaDoiPași are acoperire la nivel național, cu 38% din magazinele poziționate în sudul țării, 35% în nord, respectiv 27% în vest, METRO Cash & Carry România urmărind expansiunea în comunitățile din întreaga țară,  atât urban cât și rural.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW