Lansare Mobino, un nou magazin de produse electronice și accesorii smart

Piața produselor electronice a crescut considerabil în ultimii ani, în contextul dezvoltării spectaculoase a tehnologiei, arată raportul Consumer Electronics Market. Potrivit aceluiași articol, utilizatorii optează mai degrabă pentru device-uri cu ecrane mici, de tipul smartphone-urilor și tabletelor, în detrimentul laptopurilor și al calculatoarelor, cele din prima categorie prezentând un avantaj esențial: portabilitatea. 

Telefoanele inteligente ocupă locul fruntaș în topul device-urilor apreciate și cumpărate de pasionații de tehnologie din întreaga lume. Pe lângă faptul că acestea ne ajută să realizăm mai ușor unele sarcini de zi cu zi, așa cum este trimiterea e-mailurilor profesionale sau pregătirea listelor de cumpărături, ele mai au un rol esențial în viața noastră, a tuturor: ne ajută să fim aproape de cei dragi, în ciuda numărului de kilometri care ne separă.

Povestea brandului Mobino: astăzi, suntem împreună prin tehnologie 

Astăzi, suntem împreună prin tehnologie – iată insightul noului magazin online de telefoane și accesorii smart, Mobino. Recent lansat pe piața produselor electronice din România, Mobino îndeamnă oamenii să privească tehnologia drept un mijloc prin care pot fi mai aproape de cei dragi, indiferent că locuiesc în același oraș sau pe continente diferite. Printr-un SMS, apel telefonic sau videocall, distanțele fizice pot fi învinse.

Ofertele Mobino cuprind electronice pentru toate nevoile, preferințele și bugetele

În catalogul magazinului online Mobino se regăsesc electronice din cele mai populare categorii ale momentului: telefoane inteligente, smartwatch-uri și brățări pentru fitness, căști audio și boxe portabile, huse și folii pentru telefoane, gadgeturi, precum și accesorii pentru acestea, la prețuri avantajoase.

Categoria promoții se actualizează în permanență cu produse de ultimă generație, de la branduri prestigioase precum Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, iar reducerile pot fi de până la 60%, în cazul unora dintre acestea. Mai mult decât atât, pe site există și rubrica oferta săptămânii, unde poți găsi produse cu reduceri și mai mari, de până la 70%.

Campanie promoțională de lansare: la comenzi de minimum 250 de lei, cumpărătorii primesc o baterie externă cadou

Cu ocazia lansării noului site pe piața din România, Mobino invită cumpărătorii să plaseze comenzi de minimum 250 de lei. Pentru fiecare comandă de minimum 250 de lei, plasată până la finalul lunii august, cumpărătorii primesc o baterie externă cadou, un accesoriu binevenit celor care folosesc intens electronicele în deplasări și rămân, în unele momente, fără baterie.

În ceea ce privește beneficiile de livrare, mii de produse au transportul gratuit. În plus, indiferent de categoria din care fac parte produsele achiziționate, pentru siguranță totală, cumpărătorii au posibilitatea de a deschide coletul la livrare. 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW