Lansarea proiectului „Extinderea capacitatii de productie a SC SILVANIA INTERNATIONAL PROD SRL prin achizitionarea de echipamente inovatoare”

Data: 19.09.2018

SILVANIA INTERNATIONAL PROD SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul Extinderea capacitatii de productie a  SC SILVANIA INTERNATIONAL PROD SRL prin achizitionarea de echipamente inovatoare”, cod SMIS 114896, finanțat prin REGIO-Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia de Dezvoltare Regională Nord – Vest, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 11.048.689,47 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 4.516.605,00 lei.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă extinderea capacității unității existente, prin creșterea volumului produselor realizate, fără schimbarea fundamentală a procesului de producție precum și consolidarea poziției pe piața intreprinderilor mici și mijlocii. Acest obiectiv corespunde obiectivului specific al POR 2014-2020, Axa 2 Prioritatea de investiții 2.2. ”Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”, respectiv îmbunătățirea competitivității economice prin creșterea productivității muncii în IMM-uri în sectoarele competitive identificate în Strategia Națională pentru Competitivitate, iar realizarea prezentului proiect va contribui la atingerea pragului dorit de POR.

Durata de implementare a proiectului este de 40 luni, respectiv între 10.04.2017 și 31.07.2020.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Nume persoană de contact: Farcas Virginia, Funcție: Administrator/ Reprezentant legal,

Tel. 0724.023.550, E-mail: office@silvaniabn.ro    

Sediu: Sat Lunca Ilvei, Comuna Lunca Ilvei, str.Fabricii, nr.1, judetul Bistrita – Nasaud

S.C. SILVANIA INTERNATIONAL PROD S.R.L.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW