20.5 C
București
luni, 12 aprilie

Life Dental Spa este în căutare de manageri

Life Dental Spa este numele a mai multe clinici stomatologice din București, Iași și Cluj-Napoca, fiind deja cunoscut românilor grație tratamentelor ultramoderne și aparte, realizate cu succes de către echipele de medici stomatologi #LifeDentisti. 

Principiile Life Dental Spa 

Când vine vorba de Life Dental Spa, conducerea clinicilor a avut mare atenție să pună bazele unor principii solide, care să rezume întreaga activitate medicală a echipelor de #LifeDentisti. 

Astfel, dr. Cristina Obreja, director medical și promotor al stomatologiei holistice, alături de CEO Ștefan Obreja, au pus bazele unui concept nou, modern, care se bazează pe:

 • Stomatologie holistică, astfel încât OMUL este în văzut ca un întreg, pacientul fiind pus pe primul loc 
 • Utilizarea laserului stomatologic în cadrul tratamentelor efectuate, cu scopul ca întreaga experiență în cabinetul stomatologic să fie una LIPSITĂ DE DURERE
 • Utilizarea de materiale moderne, biocompatibile, care să nu producă organismului niciun fel de efect nociv pe termen lung 
 • Accent pe stomatologia minim-invazivă și preventivă, una dintre devizele echipelor de #LifeDentisti din clinici fiind „Tratează CAUZA, nu doar EFECTUL!” 
 • Recomandarea produselor de îngrijire dentară naturale, lipsite de agenți chimici și de fluor 

Alege Life Dental Spa pentru a face parte dintr-o echipă de oameni pasionați, dornici de reușită și de succes pe plan profesional!

Și tu poți fi managerul unei clinici Life Dental Spa! 

În curând, conceptul modern Life Dental Spa va ajunge și în Timișoara și Sibiu, unde se vor deschide alte două clinici stomatologice dotate la cel mai înalt nivel cu aparatură laser de ultimă generație, astfel încât echipele de medici stomatologi să poată oferi pacienților experiențe de cinci stele în cabinetul dentar. 

Pentru a putea continua succesul Life Dental Spa, conducerea este în căutare de manageri cu experiență, ce vor beneficia de profit din încasări, care să poată coordona eficient personalul din Timișoara și Sibiu. Astfel, managerul ideal ar trebui:

 • Să evalueze și să monitorizeze activitățile desfășurate în clinică, astfel încât performața profesională să fie într-o creștere continuă, în timp ce resursele alocate sunt utilizate într-un mod eficient 
 • Să eficientizeze afacerea, controlând și dezvoltând toate activitățile desfășurate în noua clinică stomatologică din Timișoara sau din Sibiu 
 • Să reprezinte societatea în raport cu autoritățile statului, furnizori și clienți 
 • Să analizeze și să prevadă diferite aspecte ale situației financiare în care se află afacerea. 

Life Dental Spa își dorește deschiderea unei noi clinici în fiecare oraș cu peste 50.000 de locuitori! 

Fondatoarea întregului concept Life Dental Spa, dr. Cristina Obreja, pune foarte mare accent pe respectarea principiilor stomatologiei holistice, care vizează pacientul ca un întreg.

Astfel, țelul este acela de a extinde Life Dental Spa în toate orașele mari ale țării, pentru ca un număr din ce în ce mai mare de români să aibă acces la servicii medicale dentare de calitate. 

Pentru a putea punele bazele stomatologiei moderne în toată Romînia, Life Dental Spa a reușit deja să deschidă noi clinici în București, Iași și Cluj. Sibiu și Timișoara sunt următoarele orașe în care, în scurt timp, se vor deschide două clinici ultramoderne sub numele Life Dental Spa. 

Conducerea Life Dental Spa este în continuare în căutare de manageri dornici de a se alătura unei echipe tinere, aflată într-o continuă perfecționare, calitățile principale căutate fiind:

 • Spiritul antreprenorial și dorința de succes 
 • Capacitatea de a organiza și motiva echipa de #LifeDentisti continuu, în scopul de a-și atinge țelurile și de a-și depăși limitele 
 • Orientarea către pacient și către stomatologia minim-invazivă LASER, astfel încât acesta să aibă parte de o experiență de cinci stele în noua clinică dentară 

Alege Life Dental Spa și beneficiază de avantajele de a lucra la construirea unui brand de calitate alături de o echipă pasionată și dornică de succes!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW