0.3 C
București
miercuri, 27 ianuarie

Lista țărilor din „zona verde” intrată în vigoare de marţi

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) a publicat lista ţărilor din zona verde de coronavirus. Aceasta a intrat în vigoare în noaptea de luni spre marţi, la ora 0,00.

Persoanele asimptomatice care vin în România din statele din zona verde sunt exceptate de la măsura carantinării.

Lista intrată în vigoare în această săptămână cuprinde următoarele state: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Confederaţia Elveţiană, Estonia, Finlanda, Franţa metropolitană (teritoriul european al Franţei), Germania (cu excepţia districtului Kreis Gutersloh care este zonă galbenă), Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria.

Toate persoanele asimptomatice care sosesc în România dintr-o ţară care nu face parte din lista ţărilor exceptate trebuie să intre în izolare la domiciliu 14 zile/ carantină; izolarea se aplică tuturor persoanelor care locuiesc la aceeaşi adresă.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

  1. TATAR sa hii si tot ai pricepe ce-i cu pandemia asta daca ai vedea petrecerea cu 1 milion de oameni inghesuiti unul in altul la Praga, pe Podul Carol, mancand si band impreuna. Ar trebui sa-l trimitem pe Yasser arafat pe capu lor sa-i bae in lagare ca la Auschwitz, pardon, ca la noi la ciuceava !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW