Mădălina Ghenea vine în România, la premiera filmului Urma

Mădălina Ghenea, actriță și model cu o carieră internațională, se va întâlni cu publicul din România la proiecțiile speciale ale primului film românesc în care joacă: Urma, debutul în lungmetraj al lui Dorian Boguță. Filmul intră în cinematografe începând din 6 martie, potrivit unui comunicat Transilvania Film.

Trailer: https://bit.ly/37S7axj

În săptămâna lansării, Mădălina Ghenea va sta de vorbă cu spectatorii din București și Iași, la trei dintre avanpremierele filmului. Miercuri, pe 4 martie, de la 20.30, vedeta va vorbi despre prima sa implicare într-o producție românească la Băneasa Shopping City – Grand Cinema & More, alături de regizorul Dorian Boguță și actorii Dragoș Bucur și Marin Grigore. Biletele se găsesc aici.

Joi, 5 martie, de la 20.00, la Cinema City AFI Cotroceni, Mădălina Ghenea va povesti despre filmările pentru Urma și rolul ei alături de actorul Marin Grigore. Biletele sunt online aici.

Prima întâlnire cu iubitorii de cinema va avea loc la Iași luni, 2 martie, ora 20.00, la Cinema Iași (Ateneul din Tătărași), când actrița va răspunde întrebărilor publicului împreună cu actorii ieșeni Teodor Corban și Liviu Pintileasa. Biletele sunt disponibile aici.

Urma este un policier cu accente de thriller despre secretele pe care le ascund cei de lângă noi. Când un pianist celebru dispare, un polițist pornește în căutarea lui și află treptat despre relațiile sale bizare și deciziile care au declanșat un vârtej de evenimente surprinzătoare. După moartea părinților lor, el devenise obsedat de fericirea surorii sale, Ana, dincolo de limitele iubirii fraterne.

Este primul film românesc în care joacă Mădălina Ghenea, remarcată de presa internațională în producții precum Youth, al lui Paolo Sorrentino, The Mongrel(r. Alessandro Gassman, 2012) și Dom Hemingway (r. Richard Shepard, 2013). În Urma, vedeta are rolul iubitei celui dispărut, un personaj cheie în ancheta poliției. Alături de ea, debutează în cinema și Irina Rădulescu,fiica regretatului actor Dem Rădulescu.

O secvență din film cu Mădălina Ghenea:https://bit.ly/2I2sCoR

Urma va avea proiecții în prezența echipei și la Cluj-Napoca (5 martie, Cinema Victoria, la Cinemateca TIFF), Arad (6 martie, Cinema Arta), Timișoara (7 martie, Cinema City Timișoara Shopping City), Sibiu (11 martie, Cinema Ion Besoiu). În București, echipa va fi prezentă și la Cinema Elvire Popesco (8 martie) și Cinema Muzeul Țăranului (10 martie).

***

Urma a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Namurși a fost selectat în competiția Spectrum la Cottbus. Scenariul este semnat de Dorian Boguță și Loredana Novak, imaginea a fost realizată de Barbu Bălășoiu (Sieranevada), iar montajul îi aparține lui Tudor Popescu. Urma este produs de Hai Hui Entertainment, în coproducție cu Mandragora, Actoriedefilm și Point Film.

Echipa filmului a realizat și un videoclip pentru una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei de rock alternativ Urma: A Place for Me, de pe albumul Trend Off din 2007. Videoclipul poate fi vizionat aici: https://youtu.be/PDdRcOQ9KrQ

Debutul în lungmetraj al regizorului și actorului Dorian Boguță intră în cinematografele din România din 6 martie, distribuit de Transilvania Film.

Pentru informații suplimentare:

press@transilvaniafilm.ro | www.transilvaniafilm.ro

Facebook: https://www.facebook.com/urma.legacy/

­

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW