MedLife pune la dispoziția statului un spital din Arad pentru suport COVID

MedLife anunță că pune la dispoziția Ministerului Sănătății în calitate de unitate suport COVID spitalul MedLife Genesys din Arad, cea mai mare unitate medicală a grupului din Vestul țării.

Este al doilea spital privat din România care se alătură sistemului medical public, urmând să fie reconfigurat pentru a trata cazurile medii și grave, care necesită internare la terapie intensivă.

Unitatea MedLife Genesys Arad a configurat zona de clinică astfel încât activitatea din cabinetele de specialitate pentru monitorizarea pacienților cu alte boli, cât și activitatea din laborator să nu se intersecteze cu circuitele pentru spital.

MedLife a dezvoltat și patru laboratoare COVID în zone care au avut reală nevoie de creșterea capacității de testare: București; Timisoara, Cluj și Sfântu Gheorghe.

Au fost demarate și o serie de programe sociale care au venit să sprijine diverse categorii cheie: programul de testare pentru HoReCa, programul de testare pentru învățători, programul de donare de plasma ș.a.

Totodată, MedLife a demarat o serie de studii de piață cu privire la imunizarea populației, secvențierea genomului și evoluția anticorpilor, finanțate în totalitate din resurse proprii.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW