Mesaj de felicitare cu ocazia Festivalului Recoltei Fermierilor din China

Cu ocazia celui de-al cincilea Festival al Recoltei Fermierilor din China, preşedintele Xi Jinping a transmis un mesaj de felicitare şi apreciere tuturor ţăranilor chinezi şi celor care lucrează în domeniul agriculturii şi în mediul rural.

Xi Jinping a arătat că fermierii chinezi au depășit, în acest an, efectele mai multor calamităţi naturale: inundaţii, caniculă şi secetă, precum şi influenţele negative generate de COVID-19. Producţia cerealieră de vară a înregistrat o creştere considerabilă, fiind aşteptată şi o bună recoltă de toamnă.

Liderul chinez a cerut autorităţilor de la diferite niveluri să aplice ferm politicile de stat privind asigurarea securităţi cerealiere, consolidarea bazei de dezvoltare agricolă, menţinerea rezultatelor eliminării sărăciei, promovarea relansării economiei rurale şi a contrucţiei zonelor rurale mai bogate, fericite şi frumoase. Nu în ultimul rând, Xi Jinping a cerut tuturor ţăranilor chinezi să facă eforturi pentru accelerarea procesului de modernizare a agriculturii, pentru ca să trăiască o viaţă mai prosperă.

Articol realizat de Radio China International și CCTV

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW