19.8 C
București
joi, 13 mai

MindChain, primul eveniment dedicat Blockchain, la Cluj Napoca

Experți în Blockchain si Inteligența Artificiala, tehnologiile revolutionare ale prezentului, se întâlnesc la Cluj Napoca, pentru a explica modul în care acestea pot fi implementate în viața de zi cu zi a oamenilor.

MindChain – When Blockchain Meets AI – va aduna la Casa de Cultura a Studenților din Cluj-Napoca, în perioda 21-22 februarie, investitori și profesioniști din domeniul blockchain, start-up-uri, studenți, precum și oameni interesați să descopere modul în care aceste noi tehnologii le vor usura viața.

In cadrul evenimentului vor vorbi specialisti in Blockchain si AI din toata lumea, precum Max Borders (Director Executiv, Social Evolution, co-fondator, Voice & Exit); Ed Dowding (CEO, Represent.me); Anu Bhardwaj (fondator, Women Investing in Women Digital); Cornel Amariei (inventator); Muhammad Salman Anjum (CEO, Blockpreneurs & Feelogical Solutions); Yael Tamar (fondator, Top of Blockchain); Chris Dawe (CEO, Effect.ai).

Cu o agenda de 30 de paneluri si prezentari, zona expozitionala, workshopuri si competitia de pitch “Dragons’ Den”, invitati internationali si playeri cheie din domeniu, evenimentul va aduce in discutie cele mai recente cazuri de utilizare pentru Blockchain si AI.

Platforma românească Modex, primul app store pentru blockchain din lume, sustine cel mai mare eveniment dedicat acestei tehnologii organizat pana în prezent, în Romania, cu scopul de a prezenta beneficiile Blockchain și Inteligentei Artificiale în educatie, sănătate, administratie, comert, finante-banci, imobiliare, transport, dar și în arta, divertisment și mass-media.

Conceput ca un marketplace pentru aplicatii descentralizate, Modex s-a concentrat, de la început, pe inovatie și aduce beneficiile tehnologiei blockchain in viata de zi cu zi prin conectarea dezvoltatorilor cu clientii. Modex ofera un acces mult mai rapid si mai usor la smart contracts.

„Noi am intuit potentialul imens pe care îl are blockchain-ul și avantajele lui în a schimba în bine viața oamenilor. Inovația din spatele tehnologiei blockchain stă în versatilitatea ei, care îi permite aplicarea în industrii variate, cum sunt sistemul medical, sistemul de votare, administrarea bazelor de date, domeniul financiar și multe altele. Tehnologia blockchain oferă avantajul unor tranzacții rapide și transparente fără necesitatea unor intermediari”, a precizat Mihai Ivascu, CEO si Fondator Modex.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW