Ministrul Justiției a prezentat noii șefi ai DNA, Parchetului General și DIICOT

  • Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, a anunţat într-o conferinţă de presă propunerile pentru șefia marilor Parchete. 
  • Gabriela Scutea a fost propusă la şefia Parchetului General, Crin Bologa la conducerea DNA și Giorgiana Hosu pentru DIICOT.

„Voi înainta propunerile către CSM Secția de procurori, în vederea avizării, în termenul anunțat inițial de Ministerul Justiției, respectiv mâine, 22 ianuarie. Între 27 și 31 ianuarie, Ministerul Justiției va continua interviurile cu candidații anunțați pentru celelalte funcții, după aceeași procedură, iar anunțurile vor fi făcute până la termenul stabilit, anunțat în termenul prealabil de asemenea, respectiv până la 3 februarie, pe măsură ce voi forma decizia de propunere”, a declarat Cătălin Predoiu, la Ministerul Justiției.

„Doamna Gabriela Sutea a avut cel mai solid dosar. Este un procuror pentru care Ministerul Public nu prezintă necunoscute (…) Proiectul de management al doamnei Scutea a fost cel mai bun dintre toate cele prezentate. Cunoaște bine MCV și este foarte bine cunoscută la Bruxelles. Crin Bologa cunoaște DNA. Prestația la interviu a fost puternică și echilibrată. Aduce garanția că lupta anticorupție va continua energic”, a declarat Cătălin Predoiu.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW