sâmbătă, 11 iulie, 2020
24.7 C
București

Mirabela Miron lansează seria conferințelor „Antreprenoriat și Leadership Feminin”

Mirabela Miron, președinte U.G.I.R. Regiunea Nord-Est, organizează o primă conferință despre Antreprenoriat&Leadership Feminin, cu un titlu sugestiv: „Estetica minții feminine”. Evenimentul va avea loc pe 26 februarie, la Iași, la Pleiada Boutique Hotel, Sala Atlas, începând cu ora 9.00.

Dezbaterile vor fi organizate în jurul unor teme actuale pentru societatea noastră, precum: Antreprenoriat. Implicarea în afaceri și în viaţa publică a femeii moderne; Leadership feminin – plusvaloare risipită în afaceri și în societate; Estetica minții feminine – sexualitate și stabilitate mentală&emoțională; Puterea interioară a femeii; Energia feminină – cum poate fi dezvoltată şi cum poate fi integrată în afacere, fără masculinizare.

Conferința Antreprenoriat și Leadership feminin a captat deja interesul unor personalități marcante din viața economică, politică și universitară, care au confirmat participarea la eveniment. Este vorba despre Raluca Turcan, Viceprim-ministrul României, Colonel prof. Univ. dr. Doina Mureșan, Șef al Colegiului Național de Apărare din cadrul Universității Naționale de Apărare „Carol I, Prof. asociat dr. psiholog Ion Duvac, CEO și fondator IntellPsy &Psychological Profiler Academy, Veronica Arpintin, Manager pe Țară a Programului de Susținere a Micului Business, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

În exclusivitate pentru ”Curierul Naţional”, Mirabela Miron a declarat:

“Mă simt deosebit de onorată că personalități marcante ale societății au venit în întâmpinarea demersului nostru, al U.G.I.R., de a sprijini antreprenoriatul feminin românesc. În ultimii ani, femeile se implică din ce în ce mai mult în antreprenoriat, dar ştim că este loc de mult mai mult și mai bine. Mastercard Index of Women Entrepreneurs a analizat recent realizările antreprenoarelor din 57 de țari, iar România s-a clasat pe locul 9. Aşadar mai avem de muncit până să ajungem pe primul loc! De altfel, anul trecut, cinci femei antreprenor din România au fost incluse în topul Forbes 100! Este un prim pas, dar sunt convinsă că în scurt timp vom micşora acest decalaj.

A fi femeie este o binecuvântare. A fi antreprenor-femeie este o provocare, întrucât problemele cu care ne confruntăm sunt serioase, începând de la probleme comune tuturor întreprinzătorilor, cum ar fi accesul la finanțare, accesul la informații, la instruire continuă, accesul la rețele în scopuri comerciale, completate de probleme specifice, cum ar fi capacitatea de a rezolva concomitent problemele legate de afaceri și viața de familie”, ne-a declarat Mirabela Miron.

La conferință vor fi prezenți vorbitori de renume din domeniile pe care le reprezintă: Lidia Moise, redactor-șef Reporter Global, The Economist România; Lect. Univ. Dr. Cristina Mircea, Antreprenor, expert contabil; Dora Morhan, General Manager Pleiada Boutique Hotel 5*; Iuliana Anton, Co-fondator & Trainer Wantsome IT Academy; Georgiana Dragomir, Managing Director Grapefruit; Olga Botezatu, Specialist comunicare, om de televiziune, Simona Pirtea, avocat și fondator al Enache Pirtea & Asociații; Mihaela Măriucă, Managing Partner AVISSO și Mirabela Miron, fondator AVISSO.

Dintre invitații speciali, vor fi prezenți: Prof. Liliana Romaniuc, Președintele Asociației Române de Literație; Angela Achiței, Președinte Fundația ADV; Aurora Vatamaniuc, Președinte Fundația Star of Hope Iași; Col(rz).ec Dorina Ciornei Donighian, Președinte Executiv al Asociației Familia Tradițională; Violeta Cincu, Jurnalist, Executive Director Radio HIT Iași; Maura Anghel, Jurnalist, Consultant Comunicare&PR.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Prima lansare a unui satelit experimental din România – Globar

Compania românească CryptoDATA a lansat cu succes în stratosferă primul ansamblu de echipamente...

Oamenii de ştiinţă avertizează asupra unui val de leziuni asociate COVID-19

Beatrice Spătaru (gds.ro) Oamenii de ştiinţă au avertizat miercuri asupra...

Mărirea capacităţii de stocare a energiei, pentru a impulsiona procesul de decarbonizare

De la sesiunea plenară a PE: Comisia Europeană estimează că Uniunea va trebui să...

Ca la ei, la nimenea

Neculai Crețu Bucureștiul este împărțit în șase sectoare. Fiecare sector...