9.7 C
București
vineri, 4 decembrie

Nicolae Preutescu din Tecuci este câștigătorul marelui premiu la loto

Nicolae Preutescu este norocosul câştigător al marelui premiu, de peste 2,89 milioane lei, la categoria I a jocului Loto 6/49

Acesta s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române pentru a ridica premiul de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 2 iunie 2019, în valoare de 2.898.134,80 lei (peste 610.000 de euro).

Nicolae Preutescu, este din Tecuci şi joacă de aproape 30 de ani la jocurile loto organizate de Loteria Română, jocurile preferate fiind Loto 6/49 şi Joker.

În ceea ce priveşte numerele jucate, care i-au purtat noroc, după cum ne-a declarat, pe patru dintre ele le joaca de fiecare data şi au semnificaţie personală, reprezentând datele de naştere ale copiilor şi propria data de naştere. Celelalte două sunt numere noi pe care le-a jucat pentru aceasta tragere şi au fost, în mod evident, o alegere inspirată.

A aflat că este marele câştigător al premiului de categoria I la Loto 6/49 urmărind, în direct, tragerile loto, aşa cum face de fiecare dată.

Domnul Preutescu ne-a declarat că va continua să joace şi că speră să mai câştige. Cu banii câştigaţi acum la Loto 6/49 îşi doreşte, în primul rând, să-şi ajute copiii.

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 17-021 din Tecuci şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc. Acesta este cel de-al doilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW