9.6 C
București
sâmbătă, 24 octombrie

Noi precizări referitoare la accidentul produs în zona localității Sfântul Gheorghe

Referitor la accidentul tragic din data de 5 octombrie 2019, produs în zona localității Sfântul Gheorghe, județul Ialomița și soldat cu victime, Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance confirmă că TIR-ul implicat în accident era asigurat pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA).

Compania este alături de victimele accidentului și de familiile acestora și îi asigură pe aceștia de întregul suport. Specialiștii societății, prezenți la locul accidentului încă de sâmbătă, 5 octombrie, au expertiza necesară pentru a finaliza la timp solicitările de despăgubire generate de acest caz.

În astfel de situații, menirea noastră este de a acorda compensații financiare victimelor accidentelor rutiere, sperând să ușurăm un pic din povara acestor momente grele prin care trec cei implicați. Ne vom îndeplini toate obligațiile asumate prin contractul de asigurare, în conformitate cu legea care guvernează asigurarea pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA)”, declară City Insurance.

Pentru acces la informații și consiliere în rezolvarea acestui caz, victimele accidentului, precum și rudele acestora pot contacta Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance, apelând 021.207.00.02 (Call Center) sau prin e-mail la info.daune@cityinsurance.ro.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW