20.4 C
București
joi, 13 mai

Nou record de contaminați cu Covid-19 în Statele Unite. Virusul a dat iama și în personalul Casei Albe

Statele Unite rămân țara cea mai îndoliată din lume din cauza uriașului bilanț al deceselor cauzate de coronavirus. Vineri seară, potrivit Universității Hopkins, numărul diagnosticaţilor cu Covid-19 înregistrați în ultimele 24 de ore era de peste 127.000. Bilanțul total al contaminaţilor din Statele Unite, de la începutul pandemiei, este de 9,7 milioane. Cifra de vineri reprezintă un record de contaminări pentru a treia zi consecutiv. Tot vineri, numărul deceselor cauzate de coronavirus de la începutul pandemiei ajunsese la 236.000.

Șeful de cabinet al lui Donald Trump și alți oficiali, testați pozitiv la Covid-19

Mark Meadows, 61 ani, a fost testat pozitiv la Covid-19, a anunțat vineri CNN, citând doi responsabili de la Casa Albă. Ziarul „The Washington Post” publică o informație alarmantă: șeful de cabinet menționat s-a aflat miercuri la Casa Albă în mulțimea de 150 de colaboratori și partizani cărora li s-a adresat președintele Donald Trump.

Reamintim că, în ultimele săptămâni, mai mulți înalți responsabili din administrația Trump au contractat coronavirusul, inclusiv soția președintelui, Melania. Purtătoarea de cuvânt Kayleigh McEnany, precum și consilierii politici Stephen Miller și Hope Hicks se află de asemenea printre cei peste zece înalți responsabili de la Casa Albă care de la începutul lunii octombrie au contractat coronavirusul.


Foto. By Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America – Mark Meadows, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=81307400

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW