Nu știi încă ce înseamnă rapiditate până când nu dai de Stailer – programări la salon în câteva minute

Dacă până nu demult obișnuiai să suni de la un salon la altul pentru a descoperi unde anume ai un loc liber la salon, acum este diferit, din moment ce descoperi Stailer. Vorbim despre o platformă relativ recentă care a demonstrat prin însăși prezența sa că aveam nevoie de o astfel de optimizare de timp și de energie, atunci când ne propuneam să ne programăm la un salon de hair and beauty. 

Stailer este un proiect ambițios, românesc, care în scurt timp de la lansare s-a extins în alte 4 orașe. Acum cei care sunt din Iași, Timișoara, Oradea, Cluj sau București pot accesa pagina pentru a găsi mai ușor serviciile disponibile la salonul Breathless Gentlemans Room spre exemplu sau la orice alt salon din oraș. 

Cum funcționează Stailer mai exact 

La accesarea paginii oficiale un filtru este cel care setează mai întâi de toate preferințele utilizatorului. Astfel, cei în cauză vor completa cu tipul de serviciu dorit din sfera celor de hair and beauty, cu data și ora, orașul și pentru cine este programarea necesară. Se adresează așadar atât publicului  feminin, cât și celui masculin. 

După ce sunt setate cele mai sus menționate, platforma afișează imediat toată lista cu saloanele disponibile. Astfel, nu trebuie să faceți compromisuri privind timpul la care alegeți să mergeți la salon. Sau altfel spus, acum totul este în funcție de timpul vostru și nu cel al stilistului sau make-up artistului. 

Avantajele de folosire ale acestei platforme 

Contrar unor aparențe, nu este nimic de pierdut sau de compromis aici. Dacă sunteți în căutarea saloanele de infrumusetare din Cluj spre exemplu pur și simplu vă optimizați timpul de research. Asta înseamnă că totul este mai util și mai practic prin Stailer. Și să nu uităm să menționăm că este și gratuit. 

Platforma a fost gândită în așa fel încât să nu impună oarecum bariere. Nu trebuie să fiți vreun guru în materie de tehnologie, să instalați cine știe ce aplicație în telefon, care cere actualizări. Accesul la platformă este oricând posibil, de pe orice tip de device, oricând, la orice oră. Iar programările în sine se pot realiza rapid, fără să mai conteze care este timpul de deschidere al unui salon. Adică nu trebuie să valideze cineva din salon în timp real o programare. 

Nu implică nici sunatul. Poate fi destul de complicat astfel, mai ales dacă obișnuiți să aveți un program similar cu saloanele, adică în mare parte același interval orar, ceea ce nu vă permite să stați în telefon insistând până când vi se răspunde sau până când găsiți un loc liber la o locație. 

Pentru curioși și nu numai, pentru cei care își doresc să seteze noi tendințe în materie de programări făcute la salon, Stailer așteaptă să fie accesat. Veți găsi detalii în pagina oficială, acolo unde există și info detaliat despre cum funcționează platforma. 

Contact: support@stailer.ro

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW