1.7 C
București

Omniasig lansează prima unitate mobilă de constatare a daunelor

Ca efect al numărului crescut de daune înregistrat în ultimii ani, în urma fenomenelor atmosferice severe, dar și a volumului daunelor avizate în rândul clienților de polițe RCA sau CASCO, Omniasig vine în întâmpinarea acestora cu o unitate de constatare mobilă, pregătită să se deplaseze pe teritoriul întregii țări.

Astfel, în cazul unor situații extreme din care rezultă un număr ridicat de pagube asupra bunurilor sau autovehiculelor asiguraților / păgubiților OMNIASIG, într-o anumită zonă a țării, inspectorii de daune OMNIASIG se deplasează într-o unitate mobilă în localitatea în care sunt semnalate daune multiple, în cel mai scurt timp posibil.

Biroul mobil de constatare daune se prezintă sub forma unui autovehicul specializat și care dispune de toată tehnica necesară constatării daunelor în teren, independent de un sediu OMNIASIG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Calendar

Astăzi La Club Control, Noul sezon Jazz Nouveau debutează cu israelienii de la Liquid...

“Situația este gravă”- avertizează președintele Xi Jinping. Consideră însă că bătălia cu virusul ucigaș va fi câștigată

Epidemia cu coronavirus iese din granițele zonei Wuhan. Epidemia a făcut, duminică, o primă victimă la Shanghai. 40 de...

Coronavirus: Virusul ucigaș continuă să se răspândească. Beijingul face apel la armată. 56 mil. persoane, rupte de restul lumii

Xi Jinping dă asigurări că bătălia cu virusul va fi câștigată 459 de medici sunt trimiși...

TRENDING

iSTYLE a lansat iPhone XS și Apple Watch Series 4

 iSTYLE, cea mai mare rețea Apple Premium...

Calendar

Astăzi La Happy Cinema,...