1.7 C
București

Șeful PSD anunță sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat, la finele Comitetului Executiv Național al partidului, că social-democrații vor convoca o sesiune extraordinară a Parlamentului, pentru ultima săptămână din ianuarie, în vederea eliminării pensiilor speciale, potrivit b1.ro.

PSD a hotărât să convoace sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale, în ultima săptămână din ianuarie. Nu mai e niciun motiv să nu se întâmple acest lucru”, a punctat Ciolacu.

Înainte de CEx, șeful PSD a spus că el va propune acest lucru în timpul ședinței: „Am să solicit colegilor, deoarece a ieșit informația în spațiul public că nu pot fi dublate alocațiile din cauza impactului bugetar cu pensiile speciale, sesiune extraordinară, iar pe ordinea de zi să fie eliminarea pensiilor speciale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Calendar

Astăzi La Club Control, Noul sezon Jazz Nouveau debutează cu israelienii de la Liquid...

“Situația este gravă”- avertizează președintele Xi Jinping. Consideră însă că bătălia cu virusul ucigaș va fi câștigată

Epidemia cu coronavirus iese din granițele zonei Wuhan. Epidemia a făcut, duminică, o primă victimă la Shanghai. 40 de...

Coronavirus: Virusul ucigaș continuă să se răspândească. Beijingul face apel la armată. 56 mil. persoane, rupte de restul lumii

Xi Jinping dă asigurări că bătălia cu virusul va fi câștigată 459 de medici sunt trimiși...

TRENDING