17.6 C
București
vineri, 23 octombrie

Opera Comică pentru Copii, vouchere cadou pentru spectacole

Opera Comică pentru Copii lansează, în premieră, voucherele pentru spectacole şi le dublează valoarea între 14 februarie şi 1 martie.

Opera Comică pentru Copii (OCC) lansează, în premieră pentru o instituţie culturală, vouchere cadou pentru spectacolele prezentate până la finalul anului. Pentru fiecare voucher cumpărat în perioada 14 februarie – 1 martie, Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii, oferă încă o dată valoarea acestuia. Astfel, orice persoană care doreşte să facă un cadou celor dragi poate achiziţiona vouchere OCC de pe platforma bilete.ro, iar Opera Comică pentru Copii le va dubla valoarea, oferind astfel posibilitatea beneficiarilor să vadă şi mai multe spectacole. Voucherele OCC au preţuri cuprinse între 50 şi 500 de lei şi sunt valabile până la finalul anului în curs.

Gulliver şi Bach

Pe 22, 23 şi 24 februarie, giganticul ,,Gulliver” revine pe scena Operei Comice pentru Copii, la Sala Mare. Musicalul, inspirat din povestea ,,Călătoriile lui Guliver” de Jonathan Swift, le propune celor mici o aventură muzicală inedită unde vor face cunoştinţă cu o serie de personaje supranaturale: piticii Barbă Cot, Sfiosul din ,,Albă ca Zăpada”, zurliul rege din Liliputh – Pluth-Pluth-Pluth – şi cu serafica sa soţie, Iasomy, dar şi cu mulţi alţi pitici simpatici şi sprinteni.

Pe 23 şi 24 februarie, în Salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii, cei mici sunt invitaţi să urmărească ultimele reprezentaţii ale spectacolului de operă ,,Cantata Cafelei”, de J.S. Bach, dirijat de Cezar Verlan şi regizat de Irina Furdui. Premiera din weekend-ul care s-a încheiat a umplut Salonul Mozart, copiii şi părinţii primind cu mare bucurie acest spectacol în care umorul, energia şi expresivitatea se îmbină armonios în încercarea de a aborda subiectul dependenţei de cafea.

“Lunaticii” se întorc la OCC, iar Nino vă dă întâlnire la Sala Epika – Băneasa

Tot pe 23 şi 24 februarie, Opera Comică pentru Copii îi aşteaptă pe cei mici la Sala UnderGrant la spectacolul de teatru ,,Lunaticii”. Cei trei clovni revin pe scena OCC cu poznele, şotiile şi aminitirile lor ca să îi distreze pe copiii de toate vârstele.

Pe spectatorii mici şi mari care doresc să afle mai multe despre istoria muzicii româneşti, Opera Comică pentru Copii îi aşteaptă la concertul-lecţie ,,Cu Nino în România” la Sala Epika din Grand Cinema & More Băneasa. Spectacolul este programat pentru ziua de sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 11:00 şi face parte din Stagiunea Culturală pentru Copii 2018 – 2019.

În iunie, OCC prezintă, în premieră, musicalul ,,Madagascar, a Musical Adventure JR.”

La începutul lunii iunie, Opera Comică pentru Copii prezintă premiera verii: musicalul ,,Madagascar, a Musical Adventure JR.”. Pe 14, 15 şi 16 iunie, bucureştenii sunt invitaţi să vizioneze spectacolul realizat de Jaqueline Bratu, o aventură muzicală cu şi pentru copii, adaptată după superproducţia cinematografică cu acelaşi nume realizată de DreamWorks. Timp de 60 de minute, amuzantele personaje din film – leul Alex, zebra Marty, girafa Melman, hipopotamul Gloria şi, bineînţeles, pinguinii – vor urca pe scena OCC şi promit să le ofere copiilor o experienţă muzicală uluitoare. Biletele pot fi achiziţionate de pe platforma bilete.ro.

Opera Comică pentru Copii este o instituţie publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei şi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii are lunar peste 15.000 de spectatori. În anul 2018, Opera Comică pentru Copii a pus în scenă 741 de spectacole pentru care s-au vândut 135.000 de bilete.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW