15.2 C
București
joi, 22 aprilie

Orice defectiune a cutiei automate de viteze trebuie rezolvata de un mecanic specializat

In urma cu cateva decenii alegerea unui autoturism nu ridica discutia cu privire la variantele cutiei manuale sau a cutiei automate. Astazi tot mai multi soferi se arata interesati de cutiile automate de viteze. Acest lucru vine ca urmare a numeroaselor avantaje pe care o astfel de cutie de viteze le poate oferi. Vorbim aici despre posibilitatea de a conduce fara a avea nevoie de kit-ul de ambreiaj, dar si de confortul sporit atunci cand te afli la volanul unui astfel de autoturism.

Atata timp cat totul functioneaza perfect la autoturism, lucrurile sunt ideale pentru orice sofer. Insa in momentul in care apar cele mai mici semne ca exista macar posibilitatea de a avea o defectiune la cutia automata de viteze, atunci este indicat sa te adresezi unui mecanic specializat pe astfel de cutii de viteze. Din acest punct de vedere cutia automata de viteze necesita expertiza, pregatirea si experienta unor profesionisti in reparatii cutii automate. Acest lucru se datoreaza faptului ca vorbim despre o cutie de viteze extrem de complexa, cu o complexitate mai mare fata de cutiile manuale de viteze.

In ultimii ani numarul service-urilor auto din tara noastra a crescut constant ca urmare a faptului ca si numarul de autoturisme a crescut. Pe de alta parte, au aparut si service-uri auto specializate pe reparatii cutii automate de viteze. In cadrul acestor unitati de service auto fiecare sofer care conduce un autoturism pe cutie automata poate sa efectueze revizia periodica a cutiei de viteze, poate beneficia de servicii de diagnoza si poate sa repare anumite probleme ivite de-a lungul timpului la aceste cutii de viteze.

Dintre unitatile de service auto specializate pe reparatii cutii automate se remarca SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti. Alcatuit dintr-o echipa de mecanici autorizati de catre Registrul Auto Roman (RAR) si cu o pregatire profesionista efectuata in tari precum Germania si Olanda, acest service auto se adreseaza cu servicii complete tuturor soferilor care conduc autoturisme pe cutii automate de viteze. Indiferent de brand-ul autoturismului si de modelul acestuia, mecanicii care lucreaza pentru Automatic Gearbox vor oferi cel mai ridicat nivel de profesionalism.

In acest sens, in urma serviciilor de diagnoza se va identifica eventuala defectiune la cutia automata de viteze. Ulterior se va face un raport in urma diagnozei, raport pe baza caruia se va decide care sunt pasii de urmat pentru ca autoturismul sa fie din nou la drum in cel mai scurt timp. Printre posibilitatile puse la dispozitia soferilor care intampina defectiuni la cutia de viteze automata exista varianta de reconditionare a pieselor uzate de la cutia de viteze, inlocuirea acestora cu piese noi si originale, iar in ultima instanta se are in vedere schimbarea cutiei de viteze cu una noua.

Vestea buna pentru orice sofer al unui autoturism pe cutie automata de viteze este ca Automatic Gearbox ofera servicii de diagnoza gratuite si fara programare prealabila.De asemenea, serviciile de reparatii cutii automate de viteze dureaza pana la 2-3 zile. Detalii complete pot fi gasite pe www.reparatiecutieautomata.ro.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW