-5.6 C
București
duminică, 17 ianuarie

Originea coronavirusului: OMS trimite o echipă de experți în China

Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că urmează să trimită o echipă de experți internaționali la Wuhan, în vederea desfășurării unor cercetări pentru detrminarea originii noului coronavirus. “Astfel, a anunțat luni la o conferință de presă directorul general al OMS,Tedros Adhanom Ghebreyesus, noi vom putea combate mai bine virusul dacă vom cunoaște totul despre el, inclusiv cum a început epidemia…Vom trimite o echipa de experți săptămâna viitoare în China și sperăm ca rezultatele lor să ne permită să înțelegem cum a început epidemia și ce putem face în viitor pentru a ne pregăti”. Directorul general al OMS a folosit și această conferință de presă pentru a avertiza că noul coronavirus continuă să se propage, că rămâne în continuare un pericol pentru întreaga planetă.

- PUBLICITATE -

3 COMENTARII

  1. Coronavirusul COVID-19 a lovit China si dupa aceea intreaga lume din cauza asasinarii mult-regretatilor Sfinti Prooroci Enoh si Elisei in anul 2004. Cum asa? In anul 2019, cand a lovit COVID-19 in China, s-au implinit 15 ani de la asasinarea lor. 1+5=6 numarul literelor numelui fratelui BUDDHA.
    Trupurile Sfintilor Prooroci Enoh si Elisei s-au prefacut in moaste vesnice facatoare de minuni. Nu stiu la ce biserica sunt depuse. Poate imi spune presa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW