Pământul – O nouă ordine mondială sau haos?

De la începutul anului, viața pe Pământ s-a schimbat radical.

Trăim vremuri ca în unele scene de film de mult vizionate.

Oare filmele au fost un preambul al viitorului? S-au creat unele scenarii?

Vom ajunge să trăim printre ruine, dar cu arme sofisticate la îndemâna oricui?

Mulți ne punem întrebarea ce va urma, care este viitorul. Cred că nici analiștii care au acces la date privind evoluția omenirii nu pot fi siguri de un anume viitor.

În ultima perioadă mai mulți factori determină schimbări majore în viața tuturor oamenilor.

Unii dintre acești factori foarte importanţi sunt legaţi de climă, de dezastrele climatice:

– furtuni și uragane tot mai puternice, urmate de inundații;

– tornade în zone care nu aveau așa ceva până acum;

– schimbări bruște de temperatură de la cald la rece și invers în perioade de timp foarte scurte;

– topirea gheții de la poli;

– schimbarea curenților oceanici etc.

La acestea s-a adăugat în ultima perioadă pandemia. Dacă cineva vrea să distrugă omenirea total sau parțial, sau să-i schimbe cursul evoluției, a reușit cu brio.

Cei care suntem mai în vârstă de abia acum ne dăm seama ce vremuri bune am apucat să trăim.

Pe cei tineri i-am auzit adesea spunând că atât cât sunt tineri vor să-și trăiască viața, să se distreze, să se plimbe, să călătorească etc. Câtă dreptate au, pentru că nu știi niciodată când viitorul devine prezent și se termină.

Există oameni care fac eforturi ca viață să decurgă ca înainte: muncesc, se întorc acasă la familie, își fac planuri de viitor.

Și conducerile statelor fac eforturi de susținere a economiilor și menținerea unui nivel de trai al oamenilor. Dar emiterea de bani nu este o soluție reală, este doar o creștere a inflației la nivel global și centralizarea banilor tot în mâinile celor bogați. Iar închiderea granițelor între țări va accentua și mai mult criza economică mondială.

Multe firme s-au închis, numărul șomerilor crește de la o zi la alta. Oamenii cheltuiesc banii din rezervă, pentru unii aceasta nu mai este sau nici nu a existat vreodată.

Mi-ar plăcea să cred că în următoarea perioadă vom fi pe o pantă ascendentă.

Anul acesta am mâncat, am consumat ce am pus anul trecut. Dar în anul 2021?

Dacă o să trebuiască să stăm din nou închiși în case din cauza pandemiei cine va mai munci? Ce vom mânca la anul? Probabil produse din plastic făcute în fabrici speciale ca în acel film cu Louis de Funès.

Și dacă se instalează foamea… următorul pas este haosul, lupta pentru supraviețuire, pentru o bucată de pâine. Și atunci chiar că lucrurile vor scăpa de sub control; probabil vom ajunge niște zombi ca în filmul ,,Ziua Z” cu Brad Pitt .

Cam multe scenarii de filme care pot deveni realitate.

Cred că dacă cineva vorbește de război la ora actuală nu mai sperie pe nimeni.

Problema este pandemia, acest virus, dușman invizibil.

Rezolvarea este apariția vaccinului. Dar acesta se lasă așteptat, sau nu se vrea. Cine crede sau speră că va putea face față virusului la ,,infinit” fără vaccin s-ar putea să se înşele, indiferent de vârstă.

Românul are o vorbă: ,,Speranța moare ultima” .

Este firesc să fim încrezători că totul va fi bine, că problemele se vor rezolva.

Dar totuși poate oamenii ar trebui să își pună întrebarea al cui va fi Pământul în viitor?

Vor fi slugi sau stăpâni? Vor avea viitor ei sau alții?

- PUBLICITATE -

4 COMENTARII

  1. Deocamdata acest coranovirus s-a dovedit a fi un virus slab, care a provocat cam 1 la mie din totalul deceselor de pe glob din ultimele 7 luni, tinand cont ca sunt circa 9 milioane de decese pe luna la nivel planetar, pe primul loc la boli infectioase fiind hepatita B cu 18 milioane. Apoi el a afectat doar Europa de Vest si America de nord, Rusia, China, Japonia, Australia, Africa ( in special tarile arabe), America de Sid ( fara Brazilia) neavand mari probleme cu el. Nici chiar India, Deci putem vorbi de o noua ordine europeana dupa caderea in urma cu cateva decenii a diktaturilor comunista, nazista, kegionara si fascista. In Italia, medicii au constatat ca n-a mai fodt nicio moarte datorata acestui virus in ultimele 2 luni, doar s-au consemnat decese in sptalele special pregatite pentru tratarea acestei boli. Noua ordine o fi tot diktatura atat de obisnuita celor de pe batranul continent ?

    • Sa nu-mi spuneti ca in evropa Germania Kaiserului, Imperiul austro-ungar, Imperiul tarist si Imperiul Otoman erau mari democratii pana in 1918 !

  2. NU EXISTA COVID !!! E UN COVIS !!! O MINCIUNA GLOBALISTA !!! DOAR CRETINII SI SPALATII PE CREIER SE VOR VACCINA SI VOR DEVENI SCLAVII ELITEI SAU VOR MURI !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW