Pantaloni bărbați: care nuanță se potrivește cel mai bine personalității tale

Învață să-ți adaptezi stilul și caracterul la felul în care te îmbraci folosind blugii potriviți pentru tine.

Blugii sunt cel mai versatil tip de îmbrăcăminte și aproape toți oamenii din lumea asta folosesc pantalonii de denim, indiferent de vârstă sau de stil. Nu există nicio îndoială, a avea blugi este o necesitate pentru oricine, deoarece țesătura este foarte rezistentă și este foarte ușor de combinat. Cu toate acestea, ceea ce ignorăm uneori este că în denim există tonuri diferite și fiecare are funcții estetice diferite și de aceea uneori nu știm care este cel mai bun pentru noi.

Pantaloni barbati pe Emag avem si haine!

Nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta. Ține cont de aceste sfaturi și descoperă tipul de blugi folosit în funcție de stilul și personalitatea ta, ținând cont de culoarea blugilor. 

# 1: Dark Wash

Această culoare este foarte ușor de identificat, deoarece se apropie de tonurile întunecate fără a deveni însă negru. Sunt pantalonii din denim care la prima vedere tind să arate mai duri decât de obicei, deoarece sunt fabricați în așa fel încât denimul să fie crud (aceasta înseamnă că nu a suferit niciunul dintre procesele obișnuite de spălare sau uzură). Am putea spune că această culoare este mai uniformă decât celelalte și, deși poate avea texturi mici, acestea sunt în general de același ton.

Fapt amuzant: denimul japonez de obicei arată așa. Aceste calități îl fac o piesă vestimentară mai formală, așa că dacă ești unul dintre acei bărbați eleganți care vor să arate bine chiar și în momentele casual, acest tip de blugi este pentru tine. Combinarea blugilor în această culoare se face foarte ușor deoarece poate fi realizată cu alte texturi precum pătrate, carouri sau dungi și cu mocasini albi, ghete sau teniși. 

# 2: Tonuri medii

Aceasta este una dintre cele mai comune nuanțe care există în magazine și pe care o folosim aproape toți de obicei. Ușurința lor de a se combina cu aproape orice îi face să fie piesa ideală pentru a avea mai multe de acest tip, așa că, dacă sunteți o persoană mai tradițională și căruia îi place să „joace” întotdeauna în siguranță, aceste tonuri sunt perfect pentru dvs. Acești blugi sunt ca o pânză pe care multe culori și nuanțe pot fi folosite pentru a se potrivi; de la cele mai strălucitoare la cele mai tradiționale. Un sfat bun este să îi combinați cu articole de îmbrăcăminte cu două nuanțe mai deschise sau cu două nuanțe mai întunecate pentru a crea contrastul ideal.

# 3: Tonuri deschise

Acest ton este pentru acei bărbați care nu se tem să riște mai mult și care au încredere în ei înșiși, deoarece, în general, această culoare evidențiază mai mult silueta celor care o folosesc. De aceea, dacă vrei să ascunzi kilogramele în plus, te sfătuim să stai departe de acești blugi, deoarece sunt tonuri care se concentrează pe anumite părți ale corpului.

Pantaloni Nike vezi ofertele de pe Emag

În plus, culoarea este una dintre cele cu care trebuie să ai mai multă atenție la curățare, deoarece petele mici sunt mai vizibile decât pe ​​alte culori. Combinați acești blugi cu articole de îmbrăcăminte întunecate și multe altele de tip urban, cum ar fi jachete și tricouri; nu îmbrăcați mai multe straturi de denim și evitați hainele ușoare.

# 4: Denim negru

Blugii negri sunt pentru acel bărbat căruia îi place să se simtă ca un rockstar, dar, de asemenea, elegant și fără griji. Acest tip de denim este mai impunător și iese în evidență oriunde te duci, datorită faptului că poate fi combinat cu practic orice. Puteți experimenta cu tot felul de culori, de la fluorescent la negru. Totul depinde de ceea ce vrei să transmiți cu ținuta ta. Tonurile de alb vor face cu siguranță un contrast perfect, dar culorile vibrante precum roz, violet sau galben vor face o mare diferență în aspect.

# 5: Denim alb

Dacă ești un bărbat îngrijit și neconvențional în același timp, denimul pe un ton alb ar trebui să fie în garderoba ta. Desigur, ar trebui să rețineți că este un ton mai dificil de combinat, deci trebuie să vă planificați foarte bine cu ce să-l asortați. Amintiți-vă că este mai acceptabil să-i utilizați vara și primăvara, decât toamna și iarna.

Trebuie să fiți extrem de atenți la curățare din motive evidente (este cel mai rapid să observați dacă există accidente). Pentru a crea un aspect mai interesant, puteți combina cu tonuri crem, bej, camel sau maro. Aceste culori dau o notă foarte elegantă și, de asemenea, intelectuală.

Aceleași sfaturi se pot aplica și pantalonilor sport, atunci când vă îmbrăcați chiar mai casual decât în blugi. Pantalonii de trening, de exemplu, oricum au revenit la modă odată cu pandemia de coronavirus, dar nu au de gând să plece încă. Accentele pe tonuri și culori sunt identice, fiind vorba de aceleași principii când vine vorba de asortat alte piese vestimentare și de reprezentare a stilului.

Dacă sunteți în căutarea unui look îngrijit, fără cusur și cu un accentuat caracter urban, caută o pereche de pantaloni de trening într-o culoare mai deosebită și asortează-i o jachetă în aceeași culoare. Poate fi un trening întreg sau, mai bine, o pereche de pantaloni de trening și o cămașă sau jachetă în același ton, pentru a-i oferi acel aer cosmopolit adaptat asfaltului. Cu cât culoarea pantalonilor de trening și a jachetei este mai specială, cu atât mai bine.

Dacă, pe de altă parte, optezi pentru clasicul pantaloni de trening gri, nu este nimic mai potrivit decât să îl duci la nivelul următor însoțindu-l cu o haină elegantă. Un palton clasic, un trench sau chiar un blazer se pot combina perfect cu această îmbrăcăminte sportivă. Cheia este de a realiza un echilibru între silueta celor două piese.

Până la urmă, indiferent că te îmbraci în blugi sau în pantaloni de trening, în căutarea unui stil comod și casual, ține cont de sfaturile primite și vei reuși combinația ideală, care te va scoate mereu în evidență.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW