Un magazin interesant de mobilă online!

Magazin.sporulcasei.ro este un magazin online foarte interesant, care comercializează mai multe categorii de produse: mobilă de birou, mobilă pentru dormitor, mobilă pentru bucătărie, mobilă pentru hol, mobila pentru living, obiecte sanitare, produse pentru camera copiilor, etc.

Persoanele care realizează cumpărături în această perioadă se pot bucura de o reducere de 5% la prima achizitie, cu conditia inscrierii la newsletter. Oferta merită analizată cu atenție, deoarece astfel primesti 2 avantaje importante: reducerea la prima achizitie, plus informatii o data pe saptamana despre cele mai noi tendinte in designul casei, cele mai noi produse listate in magazin si alte oferte speciale.

Scaunele de birou pentru copii sunt ideale pentru persoanele care doresc să înlocuiască mobila de birou a copiilor sau pentru persoanele care doresc să amenajeze de la zero acest spațiu.

Sunt special realizate pentru a avea o postură corectă în timpul orelor de lucru, sunt odihnitoare, foarte frumos colorate și au o formă ergonomică, bineînțeles. Modelele sunt pentru toate gusturile, imprimeurile sunt foarte vesele, cu teme adecvate vârstei copiilor. Pot fi realizate din piele ecologică, din stofă sau din mesh. Există și modele de scaune pentru copii care combină într-un mod foarte plăcut cele 3 tipuri de materiale.

Scaun birou copii HM Fun 2

Acest model de scaun este foarte potrivit pentru băieți, în special, datorită imprimeului său, precum și datorită formei pe care o are, mai robustă. Este un model de scaun care poate fi reglat pe înălțime. Este foarte practic, deoarece se deplasează pe rotile, foarte ușor. 

Unul din cele mai mari avantaje ale produselor comercializate de către acest magazin online este reprezentat de faptul că, nu numai din punctul de vedere al design-ului achizițiile de aici sunt avantajoase. Este vorba de produse concepute special pentru ca cei mici să aibă o poziție corectă și adecvată a coloanei vertebrale, în timpul orelor de lucru. Pare un lucru lipsit de importanță, însă, în realitate, este un detaliu de care trebuie să țineți cont, deoarece în felul acesta pot fi prevenite anumite tipuri de boli, care pot apare în timp.

Copiii vor fi mult mai fericiți și se vor simți mult mai confortabil în scaune concepute  în mod modern, în timpul orelor de studiu.

 Dimensiunile acestui model sunt următoarele: lățimea este de 43 cm, adâncimea este de 49 cm, înălțimea șezutului este de 42-54 cm, înălțimea totală este de 86-98 cm. Greutatea maximă pe care o suportă este de 80 de kg.

Produsul beneficiază de servicii de garanție de 2 ani. Produsul este livrat demontat și la colet. Se montează acasă cu ușurință. Livrarea se face oriunde în țară.

Scaun birou copii HM Kitty

Este un model foarte interesant de scaun birou copii pentru fetițe. Are culoare roz și spătarul sub formă de cap de pisică. Este tapițat cu piele ecologică. Mânerele sunt îmbrăcate în piele ecologică pentru sprijinirea mâinilor într-un mod foarte comod. Scaunul este prevăzut cu 5 roți în formă de stea care sunt cauciucate. Este important acest detaliu deoarece previne zgârieturile podelei.

Cu ajutorul unui piston pe gaz, poate fi reglat din punctul de vedere al înălțimii. Dimensiunile pentru acest model sunt următoarele: lățime 54 de cm, adâncime 49 de cm, înălțime șezut 44-54 cm, înălțime totală 76-86 cm. Greutatea maximă suportată este de 80 kg. Garanția produsului este de 2 ani. Acesta se va livra în orice localitate a țării, sub formă demontată, la colet. În interiorul coletului veți găsi feroneria necesara asamblării, precum și instrucțiunile de folosire.

Scaune ergonomice

Sunt alte modele interesante de scaune pentru birou comercializate de către Magazin.sporulcasei.ro. Modelele sunt pentru toate gusturile, foarte moderne și interesante ca formă. Se potrivesc oricărui tip de mobilier și pot fi cumpărate la prețuri foarte bune.

Noi vă recomandăm modelul de scaun ergonomic SLQ 020 Gri, structură metal cromat, tapițerie stofă tip catifea. Tapițeria este foarte moale și plăcută, elegantă și ușor de curățat. Este de tip catifea, modelul acesta de scaun fiind recomandat pentru un birou de tip elegant.

Acest scaun ergonomic nu are cotiere, ceea ce îl recomandă pentru un birou cu dimensiuni reduse. Înălțimea șezutului poate fi reglată de la 45 cm și până la 55 cm. Este prevăzut cu 5 roți de polipropilenă, unghiul de rotire este de 360 de grade. Poate susține o greutate de 90 kg.

Produsul beneficiază de o garanție de 2 ani și poate fi livrat oriunde în țară.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW