7.6 C
București
joi, 15 aprilie

Glazura oglinda – deliciul prajiturilor reusite

Tendintele in materie de moda nu sunt singurele care se schimba de-a lungul timpul, astfel ca, vorbim despre noi tendinte si in cazul prajiturilor si a torturilor care capata noi forme si aspecte ce sunt de-a dreptul incantatoare pentru ochi, dar mai ales pentru rasfatul papilelor gustative. Asadar, ceea ce reuseste sa impresioneze acum in materie de prajituri este glazura oglinda, care te farmeca inca de la prima vedere. De asemenea, trebuie sa stii ca aceasta se poate procura foarte usor, tot ceea ce trebuie sa faci este sa comanzi glazura oglinda rapida, pe care o vei putea folosi simplu si usor atunci cand iti propui sa gatesti ceva dulce pentru cei drag sau pentru ocazia unei petreceri. Gasesti glazura oglinda de cumparat pe site-ul Anyta Cooking, unde poti opta pentru mai multe sortimente si culori, in functie de preferinte, de exemplu, preferata clientilor este glazura oglinda colorata, pentru ca o pot folosi pentru a da nuante foarte atractive torturilor si altor tipuri de prajituri pe care obisnuiesc sa le faca acasa. Asa ca, daca iti doresti sa ai parte de mici delicii chiar la tine in bucatarie, ceea ce poate sa iti lipseasca sunt doar aceste artificii secrete, care insa sunt usor de achizitionat de pe Anyta Cooking. In ceea ce priveste costurile necesare pentru cumpararea unui astfel de recipient de glazura, pe site-ul anytacooking.ro gasiti glazura oglinda la pret foarte accesibil, astfel incat va veti dori sa preparati mereu ceva dulce pentru familie si toti cei dragi care merita atentia ta.

Asadar, daca va propuneti sa va cumparati glazura cu efect oglinda, mai jos va propunem o reteta de prajitura delicioasa, care va va rasfata papilele gustative!

Prajitura cu glazura efect oglinda

Ingrediente:  75 g apa, 10 g gelatina, 150 g zahar, 150 gr glucoza lichida, 150 gr ciocolata alba, 150 gr lapte condensat, colorant alimentar la alegere.

Mod de preparare: Puneti gelatina la hidratat in apa rece, iar, intr-un vas puneti apa, zaharul si glucoza la fiert. Cand incepe sa fiarba trageti de pe foc si amestecati incontinuu pana se dizolva ingredientele. Adaugati ciocolata alba rupta bucatele peste zahar si glucoza, amestecati pana se topeste in totalitate. Scurgeti gelatina si adaugati-o, amestecati energic. Lasati sa se raceasca, incat sa ajunga la temperatura camerei. Laptele condensat si colorant, recomandam in gel. Amestecati bine, bine, glazura trebuie sa aiba 30 de grade si tortul congelat. Dupa ce glazurati tortul va recomand sa il lasati la temperatura camerei pentru aproximativ 3 ore.

Aceasta este doar una din retetele pe care le puteti face acasa, simplu, rapid si usor, insa exista o varietate foarte mare de prajituri pe care le realiza folosind glazura cu efect oglinda. Prin urmare, pentru o gama mai larga si mai diversificata de retete si alte recomandari, puteti sa va abonati site-ului, dar si sa va inscrieti in comunitatea Anyta Cooking. Aici veti gasi atat sfaturi in materie de prajituri si alte meniuri delicioase, cat si pareri ale altor gospodine pricepute! Merita sa fiti alaturi de noi, pentru ca veti invata cele mai delicioase retete de prajituri, torturi si alte bunatati, mentinand o comuniune stransa a pasionatelor de gatit din Romania, si nu numai. Bucura-te de micile delicii si imbogateste-ti agenda cu retete culinare gustoase, marca Anyta Cooking, aici vei invata cum sa gateste bucate nemaipomenite rapid, simplu si usor, dar vei gasi si tot ceea ce ai nevoie pentru ca aceste retete sa fie reusite cu adevarat! Conteaza pe partenerul tau in bucatarie – Anyta Cooking si surprinde-i pe cei dragi cu prajituri irezistibile si alte bunatati foarte simplu de realizat!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW