12.8 C
București
joi, 6 mai

Patru site-uri de recrutare pe care să le accesezi dacă îți dorești un job


Dacă ești în căutarea unui job și vrei să aplici cât mai simplu și rapid, platformele de recrutare sunt extrem de potrivite. Îți poți crea CV-ul online și ai acces la toate joburile disponibile gratuit. În funcție de jobul dorit, poți aplica simplu, online. În special în pandemie, recrutarea online le oferă atât angajaților, cât și angajatorilor posibilitatea de a continua procesul de recrutare nu doar eficient, ci și în siguranță.

Chiar dacă cel mai indicat e să folosești cât mai multe modalități de aplicare și site-uri de recrutare, tot trebuie să știi ce avantaje ai când aplici pe fiecare dintre site-urile de profil.

eJobs.ro – Cel mai mare și mai cunoscut site de recrutare din România

Așa cum se menționează și pe Wikipedia, eJobs a fost înființat în 1999 de către doi antreprenori, Liviu Dumitrașcu și Lucian Despoiu. Dacă ai fost în căutarea unui job la începutul anilor 2000, cu siguranță îți mai amintești newsletterele eJobs, semnate de fiecare dată de Liviu Dumitrașcu.

Plaforma a fost creată cu scopul de a moderniza modalitatea de aplicare și a deschis drumul altor platforme cu același profil.

Avantaje candidat: Ai acces la un număr mare joburi, dar și informații legate de carieră și angajare.

Avantaje angajator: Joburile tale vor fi văzute de către un număr mare de persoane. Indiferent de tipul de job și domeniu, postul își poate găsi un candidat potrivit pe acest site.

Bestjobs.eu – Recrutare de talente în întreaga Europă

La fel de cunoscut precum eJobs, Bestjobs.eu, proiectul demarat în 2000, “susține oamenii și companiile să crească”, așa cum se menționează pe site. Scopul îl reprezintă facilitarea recrutării de talente pentru companii din întreaga Europă, atât direct, cât și prin agențîi.

Avantaje candidat: Poți găși atât joburi pentru România, cât și în străinătate.

Avantaje angajator: Joburile tale vor fi văzute de către un număr mare de persoane. Indiferent de tipul de job și domeniu, fie că e vorba de un job în România sau în străinătate, postul își poate găsi un candidat potrivit pe acest site.

Trend-Jobs.ro – Mai multe CV-uri pentru candidați, promovare suplimentară pentru companii

Lansată în decembrie 2020, platforma de anunțuri de angajare, Trend-Jobs.ro, le oferă candidaților posibilitatea de a-și crea mai multe CV-uri distincte, pentru a-și sublinia mai bine calitățile, atuurile și experiența pentru jobul la care aplică.

Pentru că, uneori, poate fi mai dificil să găsești locul de muncă dorit, mulți candidați aplică pentru joburi din domenii diverse, în speranța că îl vor găsi pe cel care să corespundă cât mai bine așteptărilor. Însă ce impresie îi vei face angajatorului și ce șanse de a fi selectat vei avea dacă folosești un CV general pentru a aplica pentru funcția de marketing manager la o companie, dar CV-ul tău subliniază experiență în vânzări sau în contabilitate?

Cea mai bună variantă e să folosești CV-ul care subliniază cel mai bine experiența ta relevantă pentru jobul la care aplici.

Avantaje pentru candidat: Poți să îți creezi mai multe CV-uri, pentru a putea aplica folosind CV-ul potrivit pentru jobul potrivit.

Avantaje angajator: Companiile care achiziționează pachete de anunțuri pe Trend-Jobs.ro beneficiază de promovarea online a joburilor. În plus, companiile pot solicită un anunț gratuit valabil până în august 2021.

Hipo.ro – Târguri de carieră și recrutare

Așa cum comunică platforma, Hipo.ro se adresează profesioniștilor și juniorilor cu studii superioare, care își doresc să lucreze pentru cele mai râvnite companii din România. Site-ul este accesat de peste 500 de mii de utilizatori în fiecare lună, iar printre angajatorii care își afișează anunțurile de joburi se numără companii mari, aflate în top 500 al celor mai mari angajatori în România.

Avantaje candidat: Ai acces la joburi oferite de companii mari din România.

Avantaje angajator: Joburile tale vor ajunge către un număr mare de persoane, iar candidații vor fi în mare din speră profesioniștilor și a juniorilor cu studii superioare.

sursă: Trend-Jobs.ro.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW