Statele Unite: un nou atac cu armă de foc, în Texas. Un mort și șase răniți

O persoană a fost ucisă și alte șase au fost grav rănite în cursul unui atac cu armă de foc, comis joi în statul Texas. Potrivit poliției locale, atacul a avut loc joi, către orele 14.30, într-un complex industrial situat în micul oraș Bryan, la 160 km. de Houston. Presupusul autor al atacului a fost arestat. Este vorba de un angajat al respectivei fabrici specializată în mobilă din abanos, a informat Eric Nuske, șeful poliției din Bryan. S-a aflat de asemenea că și un agent al Departamentului securității publice din Texas (DPS) a fost grav rănit în timp ce-l urmărea pe suspect. Potrivit ultimelor informații, acesta se află în prezent în stare stabilă. Și ceilalți răniți, aflați în stare gravă, au fost transportați la spital.

Motivele atacului nu sunt deocamdată cunoscute, dar ancheta continuă.

Suspectul, identificat de poliție sub numele de Larry Winston Bollin, 27 ani, era de fapt un condamnat pentru asasinat, eliberat contra unei cauțiuni de 1 milion de dolari.

Atacul de joi este ultimul din seria de cel puțin șase acte criminale de același fel comise în Statele Unite de la mijlocul lunii martie până în prezent. Opt persoane au fost ucise în atacul din regiunea Atlanta, 10 persoane într-un supermarket din localitatea Boulder (statul Colorado) și patru persoane, între care un copil în vârstă de 9 ani au fost ucise în Orange, statul California.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW