Phonetastic GSM îl numește pe Radu Pojoga în rolul de CEO

  • Radu Pojoga are o experiență de conducere de 10 ani în cadrul diviziilor locale și regionale MoneyGram
  • George Mocanu, co-proprietar al Phonetastic GSM și ocupant, până în prezent, al rolului de CEO, va rămâne în companie, pe zona de strategie
  • Phonetastic GSM a încheiat anul 2020 cu afaceri de 48 milioane Euro și țintește o creștere de 20%, la finalul anului în curs

Phonetastic GSM, companie românească activă pe piața europeană de smartphone-uri, accesorii și echipamente IT, anunță că Radu Pojoga ocupă, începând de astăzi, rolul de CEO.

Rolul său va fi de a dezvolta compania, eficientiza procesele interne și obține o mai bună poziționare în cele 37 de țări în care Phonetastic este prezentă. De asemenea, Pojoga va gestiona și dezvoltarea parteneriatelor de distribuitor autorizat cu mai mulți producători, pentru România, Moldova și Bulgaria, precum și extinderea portofoliului și adăugarea mai multor categorii de produse.

George Mocanu, coproprietar al companiei și ocupant anterior al rolului de CEO, se va concentra, de acum, pe ariile de strategie și dezvoltare.

Anterior intrării sale în echipa Phonetastic, Pojoga a lucrat între 2009 și 2019 în cadrul MoneyGram. Din 2019 până în prezent, a fost parte integrantă în dezvoltarea mai multor proiecte inovatoare, precum SymphoPay, Virtual Badge sau LiveConsent. Contribuția sa la dezvoltarea unui mediu performant de afaceri în România este confirmată și de statutul de Advisory Board Member în cadrul CEO Clubs International, încă din 2015.

Pojoga și-a completat studiile superioare cu un program de Executive MBA în cadrul WU Executive Academy, Viena și cu Said Business School, în cadrul Oxford FinTech Program, Londra.

Phonetastic GSM a încheiat anul 2020 cu afaceri de 48 milioane Euro și țintește o creștere de aproximativ 20%, la finalul anului în curs.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW