duminică, 23 februarie, 2020
8.2 C
București

Ponta avertizeaza: ,,Dragnea îi va rupe gâtul foarte curând’’

Fostul premier Victor Ponta, a lansat, luni, la TVR1, un avertisment către fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, despre care spune că Liviu Dragnea „îi va rupe gâtul cât de curând”, potrivit stiripesurse.ro.

,,Eu cred că Dragnea îi va rupe gâtul foarte curând. Îl cunosc pe Dragnea. Oricine are mai mult decât un neuron, e un pericol pentru Dragnea. Olguța are multe defecte, dar are mai mulți neuroni”, a declarat Victor Ponta, la TVR 1.

Totodata, liderul Pro Romania a lansat săgeți și către alți social-democrați ajunși în prima linie, precum Codrin Ștefănescu, pe care l-a numit „sinistru”, informeaza B1.

„Nu prea mai sunt pesediști în PSD! Ce treabă are Codrin Ștefănescu de la PRM, Vâlcov de la PDL? Ei erau și pe vremea mea, dar nu erau șefi. Pesediștii sunt dați afară acum. PSD primește 35 de milioane de euro de la stat. Nici dacă vinzi droguri, nici dacă vinzi arme, nici dacă devalizezi bănci, nu faci profit de 50 de milioane de euro. Dragnea nu are viză de SUA. Poate e mai bine pentru el că nu are viză. Procurorul din New York instrumentează un dosar referitor la cei care au dat bani ca să fie prezenți la învestirea lui Donald Trump”, a mai adăugat Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Extindere geografică a focarelor de contaminare cu coronavirus

Agențiile internaționale de presă transmit tot mai multe informații ce confirmă o creștere a numărului cazurilor de contaminare și decese...

Angela Merkel: “Deosebirile de poziții, încă prea mari pentru a se ajunge la un acord privind bugetul plurianual al UE”

Vineri seară, șefii de stat și de guvern ai țărilor membre ale UE, reuniți la Bruxelles pentru a ajunge...

IMGB a devenit istorie

Doosan a decis prin Consiliului de Administrație suspendarea producției IMGB; Aproximativ 400 de persoane vor rămâne fără...

Primaria Bucuresti a modernizat si dotat 23 de biblioteci

Primaria Bucuresti a demarat, incepand cu anul 2017, un amplu proces de revitalizare a celor 30 de...

TRENDING

Robotica, hobby pentru copii

Echipa Inventika Sensor On va participa la...