7.3 C
București
joi, 22 octombrie

Ponta: „Dragnea este cel care a provocat, a orchestrat şi a vrut să beneficieze de violenţe. Trebuie să răspundă legal”

Victor Ponta nu crede în afirmaţiile lui Liviu Dragnea că a fost chemat la Parchetul General pentru a fi întrebat dacă are probe privind acuzaţiile făcute în legătură cu protestul din 10 august.

Fostul premier susţine că liderul PSD este cel care a provocat, orchtestrat şi a vrut să beneficieze de pe urma evenimentelor violente de la mitingul diasporei din 10 august şi din acest motiv se impune ca acesta să răspundă penal.

„Sunt aproape doi ani de când domnul Dragnea deţine puterea şi în Guvern şi în Parlament şi, în loc să vorbească de lucrurile importante într-o guvernare (…), a vorbit numai de dosare, de stat paralel şi tot acolo ajunge, tot la Parchet. (…) Eu nu cred că Dragnea a fost chemat ca să se vadă dacă a fost o lovitură de stat pentru că ştiu cu toţii, este absolut evident pentru orice om de bun simţ, că nici n-a fost vorba de patru criminali care-l pândeau la Hilton, nici de lovitură de stat. (…) Cred că a fost chemat ca martor pentru că, din toate datele care au apărut în public şi pe care eu le-am aflat ca fost prim-ministru, acţiunea violentă din 10 august a fost o acţiune premeditată, organizată şi executată de către Carmen Dan, nu la conducerea şi coordonarea doamnei prim-ministru, care era trimisă în vacanţă, ci a domnului Dragnea. Cel care a provocat, a orchestrat, a anunţat cu vreo 3-4 zile înainte de 10 august şi a vrut să beneficieze de acele violenţe a fost chiar Dragnea şi pentru asta, mai devreme sau mai târziu, cu siguranţă trebuie să răspundă şi legal,” a declarat, vineri seară, la Digi 24, fostul premier Victor Ponta.

Întrebat de unde are astfel de informaţii, Ponta a spus că a fost prim-ministru patru ani, timp în care au fost nenumărate proteste, şi ştie foarte bine cum funcţionează Jandarmeria şi cum sunt organizate intervenţiile acesteia la manifestări.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. nenea victore de ce esti mata meschin si nu intelegi ca atacul la dragnea nu-ti aduce voturi ci dimpotriva revolta din partea celor care au crezut in tine si acum faci pe dizidentul
    eu unul te-am votat si am regretat in clipa cand un reporter te-a intrebat dupa victoria categorica a usl-uli ce facem cu codul muncii adoptat de boc? mergem cu dreptate pana la capat sau nu raspunsul nu pot sa-l uit;;stiti nu se poate acum gonim investitorii” din clipa aceea nene victore ai plecat din inima celor care au crezut in tine si crede-ma ca nu suntem putini cei pe care ne-ai dezamagit pe Firea o inteleg ca o impinge pandele dar pe tine nu putem, asa suntem noi cei ce ne lasam prostiti de promisiunile voastre politicianiste.
    de la usl nu voi mai vota niciodata pana nu scapam de mucegaiul minciunilor voastre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW