Postul public de televiziune va transmite Cupa și Supercupa la handbal

Începând de marți, 24 august, TVR 1 și TVR 2 transmit în direct cele mai importante meciuri din Cupa României la handbal feminin dar și Supercupa României la handbal masculin.

Noua ediție a Cupei României FAN Courier la handbal feminin va începe cu meciurile din turul 1, care vor fi găzduite de orașul Bistrița, în Sala Polivalentă și Sala LPS.

Turul al 2-lea se va desfășura în aceleași săli, miercuri, 25 august, între învingătoarele din faza inaugurală, conform unei împerecheri prestabilite.

Final Four-ul va avea loc în 28 și 29 august, în Sala Polivalentă „Danubius” din Brăila, meciurile fiind programate de la orele 11.00 și respectiv 15.30, în fiecare din cele două zile.

Partidele vor fi transmise în direct la TVR 1 și TVR 2.

În ediția 2020-2021 a Cupei Romaniei Fan Courier sunt înscrise în competiție 15 echipe feminine, Rapid fiind calificată direct în sferturi, în urma tragerii la sorți.

Antrenorul lui Dinamo se va ocupa și de naționala României

De săptămâna trecută, Xavier Pascual, antrenorul lui Dinamo, este și noul selecţioner al naţionalei de handbal a României.

Spaniolul revine pe banca tricolorilor după o pauză de 3 ani și va conduce şi naţionala de seniori în paralel cu Dinamo Bucureşti dupa ce s-a înțeles cu șefii FRH.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW