Pregătirea autoturismului pentru sezonul rece – Anvelopele Nokian wr d4 205 55 r16 91h

Cum ne pregătim atoturismul pentru sezonul rece? Ca în fiecare an, sezonul rece vine cu o serie de schimbări, atât pentru noi, oamenii, cât și pentru lucrurile din jurul nostru. Ne schimbăm modul de petrecere a timpului liber și ne pregătim cu spor pentru sezonul rece.

Printr-o serie de schimbări trec și autoturismele, întrucât au nevoie de anvelope de iarnă. Anvelopele de vară sunt depozitate bine timp de câteva luni, iar cele de iarnă le iau locul. Anvelopele de iarnă sunt asociate din start cu o muncă în plus, iar aglomerația de la vulcanizări de multe ori poate provoca agitație. Însă, pentru a putea trece cu bine peste condițiile atmosferice cu care ne confruntăm în sezonul rece, este necesar să facem această schimbare.

Dacă dorești ca peste iarnă să ai parte de anvelope fiabile, rezistente și mai presus de toate, de o calitate superioară, atunci o bună alegere o reprezintă Nokian Wr D4 205 55 r16.

Nokian wr d4 205/55 r16 91h – de ce această alegere?

De Nokian ai auzit cu siguranță, întrucât este un cunoscut producător de anvelope la nivel mondial, fiind chiar primul producător din lume care a testat anvelopele de iarnă din punct de vedere al calității în condiții de iarnă dură.

Anvelopele sunt produse în Finlanda, unde iernile sunt cu adevărate grele, iar condițiile de drum sunt printre cele mai severe. Mai mult decât atât, conform studiilor, de-a lungul anilor, în țările nordice s-a înregistrat un număr semnificativ mai mic de acctidente pe șosele din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, comparativ cu alte țări europene. Pe lângă prudența conducătorilor, putem spune că un rol important îl joacă și calitatea anvelopelor.

Nokian wr d4 20555 r16pune pe primul loc calitatea atunci când creează anvelope, cu atât mai mult iarna. Sunt folosite tehnologii de ultimă generație, astfel încât să poate fi livrate clienților cele mai bune anvelope.

Caracteristici de bază pe care le găsești la anvelopele nokian 205 55 r16 de iarnă

Siguranța la volan și confortul sunt principalul obiectiv al echipei Nokian. Calitatea anvelopelor este deja un aspect cunoscut, însă pe lângă asta, este important de cunoscut și alte aspecte de interes cu privire la acestea, printre care:

  • Calitatea desăvârșită se datorează într-o oarecare măsură și canelurilor care sunt precis proiectate;
  • Tehnologia de înaltă calitate folosită în proiectarea cauciucurilor face ca acestea să asigure o bună aderență în condiții de carosabil umed sau alunecos;
  • Distanța de frânare este propice, iar virajele pot fi executate fără probleme, chiar și în condiții extreme de circulație pe drumurile publice;
  • Au un indice de sarcină de 91, ceea ce reprezintă faptul că suportă cu ușurință o greutate de până la 615 kg, iar indicele de viteză H pentru nokian wr d4 205 55 r16 este echivalent al unei viteze maxime de 210 km/h, iar pentru șoselele din România și pentru condițiile atmosferice din anotimpul rece, este clar mai mult decât suficient;
  • Pe lângă caracteristicile de natură tehnică, fiind realizate doar cu tehnologie de înaltă calitate, cauciucurile de iarnă nokian 205 55 r16 au și un aspect plăcut, fin și elegant;
  • Sunt realizate cu tehnologia „silent sidewall”, iar după cum ne putem da seama din numele tehnologiei, sunt silențioase. Asta le face perfecte la drumurile parcurse pe zăpadă, cu atât mai mult pentru drumurile lungi, asigurând totodată un plus de confort.

Modelul Nokian wr d4 205/55 r16 91h este unul dintre modelele recomandate de către specialiști auto din întreaga lume, tocmai datorită calităților desăvârșite. Anvelopele Nokian sunt disponibile tuturor autoturismelor, autovehiculelor grele, cât și celor de mare tonaj. Se găsesc într-o gamă variată de modele, mărimi, înălțimi, lățimi și diametre, astfel încât să alegi cel mai potrivit model pentru autoturismul tău.

De reținut este faptul că acestea sunt o investiție pe termen lung, fiind rezistente și practice. Fac față cu brio iernilor grele, cu zăpadă din abundență sau în condiții de carosabil umed, alunecos sau acoperit cu polei. Pentru a înfrunta mai ușor iernile și a fi pregătit în orice situație, alege cauciucuri de iarnă Nokian 205 55 r16. Mai multe anvelope găsești aici, testate și verificate de specialiști la cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW