marți, 31 martie, 2020
3.7 C
București

Primăria Sectorului 4 a dat în folosinţă 48 de noi locuinţe de la ANL

48 de locuinţe noi, constând în 36 de apartamente cu două camere şi 12 garsoniere, situate pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti, au fost date în folosință în cel de-al treilea bloc A.N.L. construit în Sectorul 4.

Locuinţele au o suprafaţă totală desfăşurată cuprinsă între 45 şi 70 de metri pătraţi, sunt racordate la reţelele de utilităţi, electrice şi comunicaţii şi au toate dotările necesare.

Pentru folosirea lor, noii locatari vor plăti o chirie lunară ce se stabileşte în funcţie de venitul minim net obţinut pe membru de familie, şi însemnând o sumă cuprinsă între 50 şi maximum 300 de lei. Totodată, legea le dă posibilitatea acestora să-şi cumpere locuinţele ce le-au fost repartizate, dacă îndeplinesc condiţiile stabilite de lege. Astfel, locuinţele trebuie să figureze în cartea funciară, iar locatarii să folosească spaţiul timp de cel puţin un an de zile neîntrerupt.

În total, aproape 200 de dosare sunt înregistrate în acest moment la Primăria Sectorului 4 pentru locuinţe A.N.L, cele mai vechi cereri fiind depuse încă din 2006, de către tinerii care au aplicat pentru o locuinţă A.N.L. şi care, totodată, trebuie să îndeplinească simultan o serie de condiţii. Mai exact, trebuie să aibă vârsta de până la 35 de ani la data depunerii cererii, să lucreze cu carte de muncă sau contract individual de muncă în Bucureşti şi să nu deţină sau să nu fi înstrăinat o locuinţă în Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Cum pot aplica companiile pentru amânarea ratelor

Între reacțiile pe care Guvernul României le-a avut pentru diminuarea efectelor determinate de pandemia COVID-19 asupra mediului...

Sindicatele solicită autorităților să înceapă un dialog deschis

„Criza medicală este doar începutul unei noi etape în existența umană și este însoțită de o criză...

Zentiva va crește producția de metamizol sodic cu până la 300%

Zentiva își ajustează procesele pentru a majora producția de metamizol sodic, ca răspuns la cererea crescută din...

Triplu risc de moarte pentru pacienții oncologici din România

Frustrarea pacienților cu cancer este imensă în aceste zile apasatoare ale pandemiei de COVID19. Aproape 400,000 de...

TRENDING

PokerStars devine primul “Partener Oficial de Poker” al UFC®

UFC®, organizatie mondiala de arte martiale mixte si PokerStars,...

Top rechemări de maşini în service

Anul trecut, nu mai puțin de 380...