vineri, 3 aprilie, 2020
11.2 C
București

Primul deces în afara granițelor Chinei provocat de coronavirus

La Manilla, capitala Filipinelor, a fost semnalat duminică primul deces din afara Chinei al unei persoane lovite de virusul ucigaș. Un bărbat în vârstă de 44 ani a murit în urma complicațiilor respiratorii antrenate de coronavirus, a precizat Francisco Duque, secretar de stat în Ministerul filipinez al Sănătății. Bărbatul în cauză era de fapt un rezident al orașului Wuhan, care sosise în Filipine la 21 ianuarie, via Hong Kong. Agenții Ministerului Sănătății încearcă acum să găsească pasagerii care s-au aflat la bordul aceluiași avion în care s-a aflat decedatul și doamna care l-a însoțit, precum și personalul hotelului care i-a găzduit, pentru a-i plasa în carantină. În prezent, 23 de persoane cu simptome ale bolii cu coronavirus sunt plasați în regim de izolare totală în spitale din Filipine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

România a ajuns la 3.183 persoane infectate cu coronavirus

Până astăzi, 3 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.183  de cazuri de persoane infectate cu virusul...

Prețurile mondiale la alimente scad în martie

Scăderea cererii și căderea prețurilor la petrol datorate pandemiei globale coboarăprețurile internaționale pentru produsele alimentare majore.

Cum va circula metroul în perioada Sărbătorilor Pascale

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale din acest an, Metrorex reorganizează circulaţia trenurilor de metrou. În...

ISF susține reconversia șomerilor în intermediari de asigurări

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară, la propunerea Institutului de Studii Financiare, a adoptat Decizia nr. 451/02.04.2020, prin...

TRENDING