16 C
București
miercuri, 5 mai

Primul ministru estonian, testat pozitiv la Covid-19

Dna Kaja Kallas, primul ministru al Estoniei, a confirmat luni seară că a fost testată pozitiv la Covid-19 și că se autoizolează până la vindecare. Domnia sa a precizat că, în afara unei mici febre, nu are alte simptome și că se simte, în general, bine. A informat toate persoanele cu care s-a aflat în contact în ultimele zile. „Îmi supraveghez sănătatea și voi rămâne izolată până la recuperare, continuând să-mi exercit funcțiile de șef de guvern de la domiciliu”, a precizat Kaja Kallas.

Foto: By EU2017EE Estonian Presidency – Kaja Kallas, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=98869935

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

  1. ESTONIA 7.15 Hristos Dumnezeu 7.15; Estonia 7/13 HRISTOS 7, TISBITUL 13; E.STO.NIA. E-Elia, STO-Sotia, NIA-Ani. Anii sotiei lui Elia (2004-2070).

  2. FA FRAYERILOR DIM UE, LA 1 AN SI JUMATATE DE CAND A INCEPUT IEPIDEMIA IN LUME N-A MURIT DE ASA CEVA NICIUN PRIM MINISTRU, NICIUN REGE, IMPARAT, PRESEDINTE, CI NUMAI PROSTIMEA. N-AU MURIT NICI MACAR OAMENII STRAZII, SUNT ACEIASI CARE CAUTA PRIN GUNOAIE DE ACU 2 ANI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW