Prințul Charles a fost testat pozitiv cu Covid-19 pentru a doua oară. Acesta s-a autoizolat

B1.ro

Prințul de Wales a fost diagnosticat pentru a doua oară cu Covid-19. Acesta se află în izolare, conform unui anunț publicat pe pagina de Twitter a Clarence House.

Prințul de Wales și ducesa de Cornwall s-au vaccinat în februarie 2021. Moștenitorul tronului britanic a mai fost infectat cu Covid-19, în martie 2020.

În anunțul postat pe Twitter de Clarence House, prințul Charles a primit rezultatul pozitiv în această dimineață, autoizolându-se.

În această dimineață, Prințul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și acum se autoizolează. Alteța Sa Regală este profund dezamăgit pentru că nu va putea participa la evenimentele de astăzi din Winchester și va căuta să-și reprogrameze vizita cât mai curând posibil, se menționează în anunțul citat.

Moștenitorul tronului britanic a mai trecut prin boală în martie 2020

Prințul Charles de Wales a mai fost diagnosticat cu Covid-19 în martie 2020 și a avut simptome ușoare ale bolii.

După ce a încheiat perioada de autoizolare, moştenitorul tronului britanic a declarat că se simte norocos că a avut doar „simptome relativ uşoare”.

Acum mă aflu de cealaltă parte a baricadei reprezentate de această boală, dar tot într-o stare de distanţare socială şi izolare general. Aşa cum am învăţat cu toţii, aceasta este o experienţă ciudată, frustrantă şi dezolantă, când prezenţa familiei şi a prietenilor nu mai este posibilă, iar structurile normale ale vieţii noastre sunt dintr-o dată eliminate”, a declarat atunci Prințul Charles, într-un mesaj video.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW