Proiectul withu are deja 3000 parteneri oferind facturi 0 la energie!

In plina perioada de scumpiri a facturilor de energie si gaz, proiectu withu.ro a reusit sa ajute cateva zeci de romani nu numai sa plateasca mai putin la factura de energie si gaz ba chiar mai mult, unii deja au factura 0 datorita programului de recomandari inventat de companie!

Energia Gas&Power este furnizorul din spatele acestui proiect, companie care are mai multe produse, atat pentru partea de online cat si pentru proiectul withu.ro.

Unul dintre produsele noastre este pe pozitia 1 in comparatorul ANRE ca fiind cel mai ieftin la aceasta ora atat pentru energie cat si pentru gaz, dupa cum se poate vedea si in imaginea alaturata:

Dar ce conteaza reducerea si pretul daca oferim posibilitatea unor clienti sa nu plateasca nimic la factura?! Proiectul WITHU.RO este creat pentru a schimba modul in care devenim clientii unei companii de energie. Departe de stilul vechi care platea reclame scumpe si materiale birocratice, WITHU se refera la avantajul de a fi client oferind posibilitatea unui castig lunar care sa scada valoarea facturii in cazul in care recomandam si altora compania Energia Gas&Power iar acestia devin clientii ei.

Ce conteaza cat e PRETUL DACA NU PLATESTI? Exact in aceasta situatie sunt deja aproape 100 de clienti  care doar in ultimele 2 saptamani s-au implicat in acest proiect care a inceput pe 21 ianuarie 2021! Este foarte la inceput ceea ce ofera marele avantaj celor ce doresc sa beneficieze de o reduce la factura de a gasi o multime de consumatori interesati de ceea ce se poate obtine.

SUNA PREA BINE SA FIE ADEVARAT

De multe ori auzim aceste cuvinte, deoarece nimeni nu poate reduce factura la energie cu 10,20,50, 80 % sau poate chiar de tot! Nimeni in afara de noi, deoarece am gasit o solutie sa investim bani in clientii nostri nu in reclame la TV sau prin ziare!

Oare stiu clientii unei companii de energie ca reclama pe care o vad prin oras sau o aud la radio, este platita din banii lor?  Ei bine, acei bani noi am ales sa ii punem in facturile celor care ne ajuta sa creste prin proiectul WITHU si astfel, sa avem clienti Fericiti si multumiti de serviciile noastre!

Mai multe detalii pe withu.ro

WITHU – doar IMPREUNA suntem DIFERITI – IMPREUNA – FERICITI!

- PROMO - img

24 COMENTARII

 1. Buna ziua!
  As dori sa stiu de ce ma pune sa platesc 120 de lei daca nici nu am facut contract nimic,ca sa continui trebuie sa imi bag cardul si sa platesc.
  Asa ceva nu prea am mai intalnit.si nici nimeni nu explica.
  Eu bag banii dar ce va fi in continuare?

  • Buna ziua, prima data urmariti prezentarea video. Acolo se explica tot. In calitate de client nu trebuie sa platiti absolut nimic. Daca doriti sa aveti posibilitatea de a crea o retea si sa castigati din echipa atunci cei 120 lei se platesc pentru 3 carti de dezvoltare personala. Toate detaliile in prezentare video

   • Buna seara domnul Calin !
    Am incercat sa va contactez si pe instagram .
    Eu sunt in proiect ca si agent am contul activat validat, Dar eu nu am primit nici o oferta de nici un fel de carti . Imi puteti explica de ce ?

    Multumesc !

  • DACA DORITI SA FITI PARTENER PLATITI 120 ,DACA NU DORITI DOAR VA INREGISTRATI LA UN PARTENER si primiti FACTURA pe MAILul dvs si o platiti ca si pina acum prin paypoint sau direct la casieria furnizorului.

   EXEMPLU – 0749052729 pt. relatii suplimentare

   website: https://withu.ro/register?pid=1003637

   cod partener -1003637

  • 1.DACA DORITI SA FITI PARTENER PLATITI 120 ,DACA NU DORITI DOAR VA INREGISTRATI LA UN PARTENER in calitate de CLIENT si primiti FACTURA pe MAILul dvs si o platiti ca si pina acum prin paypoint sau direct la casieria furnizorului.

   EXEMPLU – 0749052729 pt. relatii suplimentare

   website: https://withu.ro/register?pid=1003637

   PASUL 2-VA INREGISTRATI CONTRACTUL la un PARTENER respectiv /cod partener -1003637
   PASUL 3- 0721837211 WHATSAPP -MARIUS CONSTANTINESCU / ROMTIN Romania
   Pasul urmator-GANDITI POZITIV si ZAMBITI cu *NaspaTv* vezi youtube -divertisment umor marius constantinescu NaspaTv.

 2. Buna ziua si felicitari daca ai citit articolul si esti hotarat sa faci o schimbare.
  Pasii sunt urmatorii: intrati pe linkul afisat mai jos, vedeti prezentarea integral, va inregistrati si validati contul (client – nu va trebui sa platesti absolut nimic, sau partener – achiti 120ron, primesti 3 carti pentru dezvoltare profesionala si personala, si iti creezi o retea si castigi din echipa)

  https://withu.ro/register?pid=1001594
  COD PARTENER: 1001594
  WHATSAPP: 0760544899 (Orice informatie sau lamurire doriti)

 3. 1.DACA DORITI SA FITI PARTENER PLATITI 120 ,DACA NU DORITI DOAR VA INREGISTRATI LA UN PARTENER in calitate de CLIENT si primiti FACTURA pe MAILul dvs si o platiti ca si pina acum prin paypoint sau direct la casieria furnizorului.

  EXEMPLU – 0749052729 pt. relatii suplimentare

  website: https://withu.ro/register?pid=1003637

  PASUL 2-VA INREGISTRATI CONTRACTUL la un PARTENER respectiv /cod partener -1003637
  PASUL 3- 0721837211 WHATSAPP -MARIUS CONSTANTINESCU / ROMTIN Romania
  Pasul urmator-GANDITI POZITIV si ZAMBITI cu *NaspaTv* vezi youtube -divertisment umor marius constantinescu NaspaTv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW