Proprietățile exclusiviste – plăcerea celor pasionați de unicitate

Una dintre dorințele pe care le are un investitor veritabil sau orice pasionat de clădiri antice și proprietăți unice este achiziția unei locuințe istorice. Fie că te raportezi la un monument a cărui veșmânt a rezistat în ciuda patinei anilor și a evenimentelor marcante ori la un conac ce a aparținut unei familii de renume, trebuie să prospectezi piața înainte de a face achiziția.

Sotheby’s este singurul furnizor din România care pune la dispoziția publicului larg proprietăți istorice de seamă, precum castele, conace sau palate, cât și piese imobiliare contemporane. Așadar, dacă vrei să-ți petreci următoarea vacanță cu familia într-un penthouse luxos, descoperă noutățile chiar de pe site-ul oficial sothebysrealty.ro. De  asemenea, dacă visezi să te trezești chiar și de câteva ori pe an într-unul dintre conacele de pe teritoriul țării sau de peste granițe, Sotheby’s îți oferă un catalog complet de imobile din care să îți alegi casa de vis. 

Dacă ești în căutarea unor vile de lux contemporane pentru a le folosi în scopul de a face turism sau doar pentru tine și apropiați, poți alege dintr-o gamă largă. În funcție de zona pe care o preferi și stilul care îți este pe plac, poți alege construcțiile veritabile. De exemplu, în capitală vei putea viziona și alege dintre Vila cu platani din zona Cotroceni, vila Art Deco din Piața Romană, Casa profesorului Dimitrie Petrescu din zona Berzei și multe altele. 

Te atrage zona montană sau Valea Prahovei? Atunci trebuie să știi că încă poți avea șansa de a intra în posesia vilei de protocol a lui Ceaușescu din Predeal. Desigur, nici zona Dobrogei nu este de neglijat, acolo vei descoperi Vila prințului Barbu Știrbey din Mamaia, Vila Zottu de pe faleza Cazinoului sau Vila în terase Șuțu, în stil maur. 

Pe de altă parte, Sotheby’s îți oferă și posibilitatea de vânzare proprietăți de lux. Astfel, dacă ești unul dintre norocoșii posesori ai unei locuințe în care oricine visează să locuiască, atunci nu rata șansa de a te face cunoscut și de a obține suma dorită. Grație parteneriatului cu Sotheby’s vei obține vizibilitate și oferte generoase. Dețin o bază de date considerabilă și investesc în mod constant în promovarea capodoperelor listate pe site. Astfel încât te poți asigura că imobilul tău de tip bijuterie va apărea în articole, comunicate de presă, anunțuri și newslettere. Mai mult decât atât, vei avea parte de transparență totală. Vei avea acces constant la statistici și vei putea urmări concursul de oferte. 

Alege înțelept, cumpără sau vinde o locuință exclusivistă într-un mod profesionist!

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW