PSD, atac pe toate fronturile la Klaus Iohannis

Liderii PSD îl atacă pe preşedintele Klaus Iohannis după promulgarea legii asigurărilor sociale de stat pe 2019. Social-democraţiiîl acuză pe şeful statului că ,,îi minte din nou pe români’’ şi că face un joc electoral pentru a bloca adoptarea bugetului pentru anul 2019, pe care îl retrimite în Parlament.

,,PSD constată că preşedintele Iohannis îi minte din nou pe români în încercarea de a explica de ce a luat decizia de a bloca adoptarea bugetului pentru anul 2019. Este doar un joc electoral, pentru că Iohannis ştie bine că bugetul va fi adoptat curând de Parlament fără ca el să-l mai poată opri să intre în vigoare. Este un joc făcut pe seama copiilor care nu şi-au putut primi alocaţiile majorate de la 1 martie 2019, aşa cum prevăzuse ordonanţa Guvernului”, potrivit unui comunicat de presă al PSD transmis, luni, Agerpres.

De asemenea, reprezentanţii PSD susţin că preşedintele Iohannis face un joc ,,împotriva tuturor românilor care aşteaptă investiţiile din sănătate”.

,,Este un joc făcut de preşedinte împotriva tuturor românilor care aşteaptă investiţiile din sănătate al căror buget este cu 6 miliarde mai mare faţă de anul trecut şi cu 16 miliarde mai mare faţă de bugetul Guvernului Cioloş girat de preşedintele Iohannis”, se mai arată în comunicatul PSD.

Europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel: ,,Actualul şef al statului este singurul vinovat pentru întârzierea intrării în vigoare a bugetului’’

Un alt atac dur a venit şi din partea eurodeputatului PSD Claudia Ţapardel. Aceasta a declarat că şeful statului dezinformează în ceea ce priveşte cifrele economice şi că „induce o panică nejustificată printre români”. Ba mai mult, Claudia Ţapardel susţine că preşedintele Klaus Iohannis este ,,singurul vinovat’’ pentru întârzierea rectificării bugetare.

,,Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi-a făcut un obicei ca la fiecare apariţie în public să lanseze minciuni şi atacuri aberante la adresa Guvernului. Nu este prima dată când actualul şef al statului se foloseşte de cifrele economice pentru a dezinforma şi a induce o panică nejustificată printre români. Actualul şef al statului este singurul vinovat pentru întârzierea intrării în vigoare a bugetului, iar românii ştiu foarte bine acest lucru. În loc să fie preşedintele tuturor românilor, Klaus Iohannis preferă să fie preşedintele partidelor din opoziţie, care au dovedit la dezbaterile din Parlament că nu sunt interesate decât de mesaje populiste”, a transmis europarlamentarul social-democrat, printr-un comunicat de presă.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW