0.3 C
București
marți, 1 decembrie

PSD se reuneşte în prima şedinţă a Comitetului Executiv din acest an. Ce se discută astazi

Zi de foc pentru social-democrați. PSD se reuneşte duminică în prima şedinţă a Comitetului Executiv din acest an. Pe ordinea de zi vor fi câteva teme importante precum bugetul pe 2019 şi sancţionarea membrilor care au ieşit din linia de partid, informează B1 TV.

Liviu Dragnea, Darius Vâlcov și Eugen Teodorovici le vor prezenta social-democrațiilor și prioritățiile Guvernului în acest an. 

“Dragnea trebuie să ne asigure că vom avea banii necesari pentru cheltuielile sociale și că nu ne va îngropa în datorii. Ne-a promis anul trecut că vom primi banii care i-am pierdut prin scăderea impozitului. Așteptăm din partea lui niște soluții”, a declarat pentru Hotnews.ro un lider PSD. 

O altă temă pe ordinea de zi a ședinței și pe care liderul PSD va trebui să o clarifice este situația majorității parlamentare și plecările din PSD. Surse politice au declarat pentru Hotnews.ro că vor mai exista deputați social-democrați care își vor anunța demisiile în următoarea perioadă.

În această săptămână, mai mulți parlamentari PSD au trecut la partidul lui Victor Ponta, Pro România. Mulți dintre ei au criticat modul în care Dragnea înțelege să conducă formațiunea politică. Numărul parlamentarilor Pro România se ridică în acest moment la 20, peste ALDE. Dintre aceștia, poate cea mai acidă declarație a avut-o Mihai Tudose, fost premier, politician cu vechime în PSD. Când și-a anunțat trecerea în Pro România, acesta a acuzat conducerea PSD că a înlocuit agenda publică cu o agendă personală și că încercările de dezbatere internă a problemelor reale ale țării nu sunt luate în seamă.

După şedinţa CEx, va avea loc o întâlnire cu grupurile parlamentare ale PSD de la Camera Deputaţilor şi de la Senat în vederea începerii noii sesiuni parlamentare. Chiar în prima săptămână a sesiunii va fi dezbătut bugetul de stat.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

  1. AM JEFUIT BUETELE LOCALE, PE CEL DE STAT, FONFUL SUVERAN SI PILONU II, MAI DAM O SPARGERE LA BeNeRe SI FUGIM CU GAGICILI SI MILIARDELE IN BRAZILIA SI MADAGASCAR !

  2. AM JEFUIT BUGETELE LOCALE, PE CEL DE STAT, FONFUL SUVERAN, PILONU II SI MAI DAM O SPARGERE LA BeNeRe, APOI FUGIM CU MILIARDELE SI GAGICILE IN MADAGASCAR SI IN BRAZILIA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW