Publicați COMUNICATE PROIECTE EUROPENE pe curierulnational.ro la cel mai bun preț din piață!

Companiile românești care beneficiază de fonduri în cadrul măsurii granturi pentru investiţii (Măsura 2) pot publica comunicatul la cel mai bun preț din piață, într-un cotidian național.

Tot ce trebuie să faci este să trimiți comunicatul către Curierul Național, la adresa de e-mail cristian@buzzpublishing.ro și îl publicăm imediat în secțiunea Fonduri Europene de pe site.

Publicarea comunicatului online costă doar 300 de lei. Nu se aplică TVA și nu trebuie să achiți nimic în avans!

Curierul Național este ziarul cu cea mai mare expertiză pe partea de comunicate Fonduri Europene sau granturi IMM din piață, așa cum poți observa din numărul și diversitatea comunicatelor publicate în secțiunea dedicată.

Peste 500 de clienți au publicat până acum anunțuri și comunicate proiecte europene în ziarul nostru, atât ân ediția print cât și online.

Ai nevoie de apariția comunicatului în ediția tipărită a ziarului?

Nicio problemă, costul unui comunicat publicat în ediția tipărită a cotidianului Curierul Național este de doar 450 lei. Nu se aplică TVA.

În plus, pentru a veni în sprijinul tău îți oferim pachetul Print + Online la doar 600 lei. Nu se aplică TVA.

Pentru publicarea anunțului sau a comunicatului de presă privind proiectul european pe care îl derulați, trimiteți un e-mail la cristian@buzzpublishing.ro sau sunați la numărul de telefon 0757279306.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW