Rafturi metalice clasice pentru diferite magazine

Rafturile de tranzacționare sunt o verigă fundamentală în proiectarea unei zone de vânzare a oricărui magazin. Poți utiliza rafturi metalice în domenii de activitate precum supermarketuri, magazine de articole sportive, electronice, raioane de jucării etc. În magazinul online vei găsi soluții pentru utilizarea rafturilor metalice pentru magazin.

Rafturi metalice pentru magazine cu mâncare

Ele pot fi instalate atât pe perete, cât și în centrul magazinului și acest lucru, face ca amplasarea lor să fie versatilă. În magazinele alimentare, acestea pot fi utilizate pentru plasarea de legume și fructe, gustări și chipsuri și ca echipament independent pentru orice produs.

Rafturi metalice pentru produse de spălat și produse cosmetice

Selecția largă de rafturi metalice pentru vânzarea cu amănuntul îți va permite să alegi echipamentul potrivit pentru magazine de diferite formate: mini-market, supermarket și hipermarket. Pe ele pot fi amplasate produse de spălat, săpun și produse chimice de uz casnic. În funcție de nevoi, poți utiliza rafturi de diferite tipuri: insulare pentru afișarea mărfurilor în holul magazinului sau montate pe perete, iar pentru a crea o compoziție completă pentru un mall, poți completa structura cu rafturi de colț.

Rafturi metalice pentru piese auto

Rafturile metalice clasice sunt universale, deoarece poți pune o mare varietate de produse pe rafturile lor – de la piese auto de schimb mici, până la piese mari. Echipamentul suplimentar sub formă de lamele îți permite să plasezi covoare și plăci de podea sau să atârni accesorii pe cârlige.

Rafturi metalice pentru magazine de produse industriale

Capacitatea mare a rafturilor metalice clasice oferă stabilitate și un afișaj mare de bunuri industriale. Capacitatea de a regla rafturile în înălțime și cantitate te ajută să plasezi orice produs, de la cel mai mic, până la cel mai mare.

Rafturi metalice pentru magazine de accesorii

Rafturile comerciale pentru magazine reprezintă o oportunitate de a crea o afișare convenabilă a mărfurilor, eficientă, ținând seama de caracteristicile unui anumit produs. Rafturile pot fi completate cu o gamă întreagă de accesorii suplimentare: friză, coșuri, pereți perforați cu cârlige, opritoare, lamele și umerașe.

Rafturi metalice pentru produse și jucării pentru copii

Gama bogată a rafturilor metalice, în culori potrivite, le fac ideale pentru un magazin cu articole pentru copii de toate vârstele, cu adevărat atractiv. Rafturile metalice pentru produse și jucării pentru copii oferă opțiuni mari de configurare: umeraşe pentru haine, coșuri pentru jucării, rafturi pentru alte bunuri, care îți vor permite să plasezi orice produs.

Rafturi metalice pentru magazine de electronice și electrocasnice

Datorită posibilității extinse, rafturile comerciale permit amplasarea echipamentelor de dimensiuni mari, cum ar fi mașini de spălat, sobe etc. Iar opțiunile în înălțime, fac posibilă amplasarea mărfurilor deasupra, pe rafturile superioare, pentru a afișa produse mai mici. Rafturile comerciale clasice sunt potrivite pentru o gamă diferită de puncte de vânzare cu amănuntul: magazine din orice sferă, produse alimentare și de uz casnic, galanterie și multe altele. Confortul acestui tip de rafturi metalice constă în faptul că, acestea sunt realizate din componente separate și pot fi asamblate cu ușurință fără utilizarea unor instrumente.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW