17.8 C
București
marți, 29 septembrie

Răzvan Cuc, propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor

 Niculae Bădălău a anunțat, într-o postare pe Facebook, faptul că îl va susține pe Cristian Marciu pentru funcția de ministru al Transporturilor.

”În calitate de preşedinte executiv al #PSD Giurgiu, astăzi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD central, îl voi susţine necondiţionat pe senatorul #giurgiuvean Cristian Marciu pentru funcţia de ministru al #Transporturilor! Dacă Giurgiu trebuie să dea un al doilea ministru, în prezent, acesta nu poate fi decât domnul Cristian Marciu, un profesionist, un om serios, loial şi devotat principiilor social-democrate şi care este, de altfel, în PSD de 27 de ani!”, a transmis Bădălău.
 

Social-democrații în frunte cu Liviu Dragnea au decis ca noua propunere pentru Ministerul Transporturilor să fie Răzvan Cuc, notează stiripesurse.ro., care citează surse politice.

Niculae Bădălău, preşedintele organizaţiei judeţene din care acesta face parte, afirmă, însă, că Răzvan Cuc nu beneficiază de susţinerea filialei: “În calitate de preşedinte al PSD Giurgiu, unde domnul deputat Răzvan Cuc activează, vă spun că nu îl susţinem pe domnul Cuc pentru funcţia de ministru al Transporturilor”.

Răzvan Cuc a mai fost ministru al Transporturilor în Cabinetul Tudose. El a fost înlocuit, pe 17 octombrie 2017, cu Felix Stroe. El își anunțase demisia în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv Național al PSD.

La vremea aceeea, Liviu Dragnea a anunțat că Răzvan Cuc a demisionat pentru faptul că nu a știut să comunice lucrurile pe care le-a făcut: ”Razvan Cuc a avut o sustinere foarte serioasa in CEx. Pentru mine a fost o surpriza placuta. Si pentru premier. Sunt lucruri pe care le-a facut si pe care nu le-a comunicat, din pacate. E un tanar bun, capabil”.

Cel propus inițial de PSD pentru acest portofoliu, Mircea Drăghici, a renunțat la funcție după ce a fost respins de mai multe ori de către președintele Klaus Iohannis.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW