Daca lucrati in industria ospitalitatii, cu siguranta acest an este unul dintre cei mai dificili de cand ati inceput business-ul dumneavoastra. Pandemia de coronavirus si masurile luate de autoritati au afectat puternic bugetul si strategia „jucatorilor” din industria HoReCa, indreptandu-i catre noi directii.
Livrarile la domiciliu reprezinta cea mai la indemana metoda de a va pastra profitul intact, iar reducerile oferite de furnizori va ajuta sa realizati acest lucru. In continuare, va vom arata cum puteti sa economisiti nici mai mult, nici mai putin de 15.000 de lei, printr-o simpla decizie inteligenta.
Este vorba despre achizitionarea unui abatitor de la Fresco.ro, companie care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania de mai bine de 25 de ani. Numit si blast chiller, acesta reprezinta cea mai eficienta solutie pentru racirea rapida a preparatelor, aducandu-le la temperatura dorita in cel mai scurt timp, fara a le altera in vreun fel calitatea.
Aceasta metoda de conservare a alimentelor este ideala pentru restaurante, unitati de tip fast food si business-uri care se ocupa cu servicii de catering.
Un astfel de echipament reduce rapid temperatura preparatelor de la +65 de grade Celsius la 10 grade Celsius, avand si o zona de congelare usoara, pana la -18 grade Celsius. Achizitionarea unui abatitor (blast chiller) pentru bucataria profesionala a restaurantului pe care il conduceti sau administrati are nu mai putin de trei beneficii majore.
In primul rand, pierderile cu alimentele deteriorate vor fi reduse, timpul de servire va scadea si, in acelasi timp, va veti asigura ca unitatea dumneavoastra de alimentatie publica este aliniata la toate normele DSV (Directia Sanitar Veterinara) si HACCP (Sistemul de Analiza a Riscurilor in Punctele Critice de Control).
Iata, in continuare, ce reduceri practica Fresco Expert la modelele din oferta sa:
Crosswise Electrolux Professional – pret 12.740 de lei (redus de la 20.164 de lei)
Acest model are o capacitate de 15 kilograme refrigerare si 5 kilograme congelare. Controlul este digital, dimensiunile sunt de 76,2x70x84,4 cm, iar greutatea neta – 105 kilograme;
Abatitor racire & congelare Aer-O-Steam – pret 33.047 de lei (redus de la 43.562 de lei)
Acest blast chiller are o capacitate de pana la 10 tavi Gastronorm 1/1 si poate raci 50 de kilograme de produse de la +90 de grade Celsius la -18 grade Celsius in mai putin de 4 ore;
Abatitor racire & congelare – pret 40.195 de lei (redus de la 52.984 de lei)
Acest blast chiller are doua cicluri dedicate: primul coboara temperatura alimentelor pana la -14 grade Celsius, valoare care apoi ramane constanta, iar cel de-al doilea atinge nu mai putin de -40 de grade Celsius, cu ventilatia activata;
Abatitor racire & congelare Sky Line – pret 42.541 lei (redus de la 56.077 de lei)
Acest model are capacitatea de 6-10 tavi GN, dimensiuni de 89,5×100,9×173 cm si o greutate bruta de 274 de kilograme. Timpul de racire de la +65 de grade Celsius la +10 grade Celsius este de numai 70 de minute;
Abatitor racire & congelare Sky Line – pret 44.821 de lei (redus de la 59.083 de lei)
Nu in ultimul rand, acest blast chiller dotat cu control touch screen are 3 moduri de racire/congelare: automat, programat (pana la 1.000 de programe) si manual. Ciclurile speciale includ racire controlata, dospire, regenerare rapida, racire Sous-Vide etc.