17.1 C
București
joi, 1 octombrie

Refinanțarea unui credit în câțiva pași simpli

Planurile unei familii se schimbă de-a lungul anilor și pot apărea noi necesități de investiții. Crezi că atunci când ai deja un credit, oricât de mult ți-ai dori, ești nevoit să pui în așteptare proiectele care îți pot face viața mai frumoasă?

Din fericire, lucrurile nu trebuie să stea deloc așa. Astăzi pe piața bancară s-au dezvoltat produse care te ajută să continui să investești în lucrurile care contează, chiar dacă ai deja un credit semnificativ pentru care trebuie să plătești lunar.

Refinanțarea unui credit este, la ora actuală, cea mai la îndemână și sigură soluție pentru a-ți putea pune planurile în practică. De aceea, este foarte important să ai toate informațiile despre ofertele existente pe piață înainte de a solicita un nou credit.

Prin sistemul de refinanțare ING vei obține noi sume, din care vei putea să îți achiți creditul sau creditele pe care le ai deja și să salvezi din costuri. Avantajele refinanțării se vor referi, în special, la:

  • economisiri substanțiale prin plata unei rate lunare mai mici;
  • mai puțin timp investit prin plata unei rate unice, la o singura bancă – reușind să eviți, astfel, drumurile suplimentare.

De exemplu, cu sistemul de refinanțare de la ING îți scazi rata lunară și beneficiezi de o dobândă mai avantajoasă decât cea pe care o ai în prezent:

  • la creditele de consum fără garanție imobiliară, poți extinde perioada de creditare până la 10 ani și micșora, astfel rata lunară, dacă suma și creditele respective au fost acordate înainte de 31 octombrie 2011;
  • la creditele de consum, poți obține o sumă suplimentară, dacă refinanțezi creditele pe o perioadă de maxim 5 ani.

Dacă sistemul de refinanțare nu este valabil și pentru tine și ești în căutarea unui credit de nevoi personale avantajos, este important să știi că poți obține sume de până la 125.000 lei, fără documente de venit și cu o dobândă începând de la 7,98%.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW