Retailerul italian de produse cosmetice PUPA deschide trei magazine mono-brand

Brandul italian de produse cosmetice PUPA, prezent în România din 2015 printr-o reţea de şase magazine situate în patru oraşe, deschide trei magazine noi în cadrul centrelor comerciale AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, AFI Palace Ploieşti şi AFI Palace Braşov, ca urmare a unui acord de închiriere intermediat de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Deschiderea celor trei noi magazine a fost programată de-a lungul lunii noiembrie, unitatea din AFI Palace Cotroceni fiind deja operaţională.

Bogdan Marcu, Partener Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox: „În ciuda contextului actual extraordinar pe care segmentul de retail, și în special retailerii de fashion și produse cosmetice, îl traversează, ne bucurăm că am putut reprezenta PUPA Milano în finalizarea unui parteneriat important pentru proiectele din portofoliul AFI Europe. Deschiderea simultană a 3 magazine în această perioadă dificilă consemnează faptul că România rămâne în continuare atractivă și oferă oportunități bune de dezvoltare pe termen lung pentru retaileri.”

Prin cele trei magazine noi, PUPA îşi face intrarea în două oraşe noi din România, şi anume Braşov şi Ploieşti, acoperind totodată întreg portofoliul de retail al AFI Europe, format din cele trei centre comerciale cu o suprafaţă închiriabilă cumulată de aproximativ 180.000 metri pătraţi.

Andrea Conti, International Business Development Manager, Pupa Milano România: „PUPA nu se opreşte! Urgența sanitară ne supune pe toți la grea încercare, însă compania italiană de cosmetice nu și-a pierdut speranța și dorința de a împărtăși frumusețea în deplină siguranță. PUPA este sinonimul excelenței italiene și aduce cu sine toată determinarea și pasiunea simbolizate de roșul aprins, culoarea reprezentativă a companiei. Un roșu care a rămas emblema companiei și care nu putea să lipsească din cele 3 magazine monobrand unice din România”.

Pupa Milano este o marcă a grupului italian Micys, înfiinţată în 1975 şi prezentă în peste 70 de ţări, oferind o gamă diversificată de makeup, tratamente cosmetice intensive pentru faţă şi corp, parfumuri, articole pentru baie şi duş, truse de machiaj, etc., cu brevete exclusive pentru formulele sale si tehnologii inovatoare de utilizare a ingredientelor si materialelor.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală şi afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 60 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW