12.3 C
București
vineri, 16 aprilie

Roboții colaborativi vin în 8 orașe din România

Universal Robots vă invită, împreună cu partenerii săi la seria de ateliere „Seminar in the box”. Aceste cursuri practice gratuite sunt axate pe programarea și lucrul cu coboți de la Universal Robots, și nu sunt adresate doar managerilor de producție, ci și celor care doresc să afle mai multe despre avantajele automatizării în companiile lor.

Înregistrările pentru prima serie de ateliere au început deja și vor continua pe tot parcursul anului. În săptămânile care urmează, atelierele vor avea loc în Timișoara, Sibiu, Bistrița, Oradea, Brașov, Ploiești, Baia Mare și Pitești.

Fiecare „Seminar in the Box“ durează aproximativ 6 ore și începe cu o introducere în domeniul roboticii colaborative. Cea mai lungă sesiune a atelierului interactiv durează trei ore și constă în programarea și aplicarea/utilizarea în practică a robotului colaborativ. Experți de la Universal Robots sunt prezenți în cadrul atelierului pentru întreaga zi și sunt pregătiți să răspundă la toate întrebările legate de soluțiile de automatizare. Există, de asemenea, un spațiu dedicat pentru discuții informale și socializare.

„Seminar in the Box” este conceput pentru aproximativ 20 de persoane. Acest număr limitat de înregistrări asigură un nivel maxim de confort și interactivitate cu cobotul pentru fiecare participant.

Seria de ateliere „Seminar in the Box” a fost lansată cu succes pe piețele din Europa Centrală și de Est și face parte dintr-un număr de alte proiecte Universal Robots care au ca scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la automatizarea industrială, în special în rândul întreprinderilor mici și mijlocii. De asemenea, compania deține și propria academie Universal Robots, o platformă de instruire și programare online, destinată lansării în practică a coboților, care este folosită de peste 60.000 de utilizatori din peste 130 de țări din întreaga lume.

Dacă doriți să aflați mai multe despre ce procese pot fi automatizate cu roboți, care este diferența dintre roboții industriali și roboții colaborativi, cum să programați coboții sau cât de rapidă poate fi integrarea acestora la locul de muncă, înscrieți-vă pentru seminar în cel mai apropiat oraș. Toate detaliile, inclusiv formularul pentru înregistrare sunt disponibile la adresa: www.universalrobotsevents.com.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW