11.3 C
București
sâmbătă, 27 februarie

Rufster produce exclusiv în România toată gama de materiale și accesorii pentru acoperișuri

Achiziționarea unui acoperiș nou este o investiție serioasă, de aceea este inteligent să aloci timp pentru a înțelege diferențele dintre varietățile de tipuri de acoperișuri disponibile pe piață ca proprietar rezidențial. 

Un acoperiș metalic este caracterizat prin rezistență ridicată, impermeabilitate și longevitate. Este un sistem de acoperiș foarte căutat și îl găsim foarte ușor peste tot în țară datorită numărului mare de producători.

Una dintre cele mai de încredere mărci de țiglă metalică este Rufster care aparține societății Olint Com SRL din Rădăuți. Mai multe informații despre aceasta și despre produsele sale găsești pe www.rufster.ro

Principalele avantaje ale acoperișurilor metalice marca Rufster sunt următoarele:

1. Ușoare

Vorbind despre structură, acoperișurile au greutate redusă și ajută la protejarea împotriva mișcărilor structurale și a deteriorării. Rufster realizează acoperișuri rezidențiale cu cea mai mică greutate.

2. Eficiente energetic

Banii cheltuiți pentru instalarea unui acoperiș metalic pot fi recâștigați din costurile lunare de răcire și încălzire. Acoperișurile metalice marca Rufster reduc costurile cu 10-25%.

3. Ușor de instalat

Materialele metalice sunt rapid și ușor de instalat. Persoanele cu experiență le pot instala foarte repede, inclusiv personalul specializat al societății Olint.

4. Longevitate

Acoperișurile metalice marca Rufster pot dura 40-50 de ani, în funcție de model. Potrivit sondajelor, proprietarii de locuințe s-au referit la longevitate ca fiind principalul motiv pentru care investesc în țiglă metalică. 

5. Ecologice

Acoperișurile metalice sunt considerate o alternativă mai durabilă decât alte acoperișuri. Acoperișurile metalice sunt 100% reciclabile la sfârșitul vieții lor, dar depinde și de produsul pe care îl alegi.

6. Costuri de întreținere reduse

Țigla nu necesită întreținere scumpă precum alte materiale. Aceasta este distinctă de alte materiale pentru acoperișuri care se pot rupe, se pot sfărâma și decolora în timp .

7. Atractive

Gama de țiglă metalică Rufster cuprinde zeci de culori diverse, inclusiv nuanțe lucioase și mate, foarte atractive și de invidiat.

8. Rezistență la foc

Țigla Rufster este rezistentă la foc din cauza materialelor folosite care au o clasă rezistentă la foc. Acest lucru poate fi deosebit de important în zonele predispuse la incendii.

9. Impermeabilitate la ploaie și zăpadă

Țigla Rufster este impermeabilă la ploaie și zăpadă datorită modului în care panourile se întrepătrund și deoarece suprafețele sunt dure și alunecoase. În plus, tonurile întunecate ale acoperișurilor metalice se încălzesc rapid în zăpadă, permițând topirea zăpezii.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW