0.7 C
București
marți, 9 martie

Terenurile sportive vor fi amenajate și anul acesta preponderent cu gazon artificial sintetic

În ultimii ani, cluburile de fotbal, instituţiile publice și investitorii particulari au optat în mod semnificativ pentru utilizarea de gazon artificial sintetic la amenajarea terenurilor sportive de antrenament, școlare sau de agrement.

Motivele nu sunt întâmplătoare și se bazează pe argumente raționale, cum ar fi costul de întreținere redus, opțiunile excelente de utilizare, adaptarea la orice condiții meteorologice și durabilitatea extinsă a acestui tip de iarbă sintetică. În cele din urmă, toate acestea au un impact major asupra profitabilității facilităților și asupra calității serviciului oferit.

Durabilitatea și versatilitatea gazonului au cea mai mare importanţă

Marele avantaj al gazonului sportiv este că poate fi instalat aproape oriunde și are, de asemenea, o durabilitate mare. Poate fi amplasat în interior fără a-și modifica proprietățile, iar dacă este utilizat în aer liber nu va fi afectat de condițiile meteorologice.

Pe de altă parte, numărul de ore în care poate fi folosit este considerabil mai mare în comparație cu stadioanele care au iarbă naturală. 

Gazonul artificial sintetic poate fi utilizat pentru amenajarea terenurilor de FOTBAL, TENIS, VOLEI, BASCHET sau HANDBAL, existând modele dedicate pentru fiecare tip de sport în parte sau produse multisport, care suportă realizarea de terenuri  combinate.

Întreţinerea este ușoară și ieftină

Întreținerea gazonsului sintetic este considerabil mai simplă și mai ieftină decât întreținerea gazonului natural. În plus, se economisesc cantități enorme de apă, deoarece irigarea nu este necesară ca în cazul ierbii naturale care necesită apă și îngrășăminte. Timpul pe care îl economisim este de neprețuit, deoarece nu necesită tăierea sau eliminarea buruienilor, prin urmare, nu este necesar să angajăm personal specializat sau grădinari. Întreținerea a terenurilor de iarbă sintetică poate fi efectuată trimestrial de orice operator fără niciun dezavantaj.

În condiții climatice nefavorabile, acest tip de gazon este mult mai recomadat, deoarece nu se umple de apă când plouă puternic.

Valoarea ecologică

Merită evidențiată valoarea ecologică a terenurilor de iarbă sintetică, deoarece, nefiind nevoie de irigații, se evită risipa de apă, nu sunt necesare pesticide, iar experiența jucătorilor este una constant bună.

Dorești să instalezi iarbă artificială pe stadionul, centrul tău sportiv sau dorești să începi un nou proiect?

Gazonul sintetic artificial instalat de Hattrick Sport în toată România face diferența datorită calității sale ridicate, a experienţei profesionale a furnizorului și a serviciilor excelente de instalare și mentenanţă ulterioară.

Hattrick Sport livrează iarbă artificială pentru stadioane de profesioniști, terenuri de agrement și centre sportive de antrenament. Cu peste 450 de proiecte finalizate cu succes peste tot în țară,  compania este considerată un punct de referință în amenajarea terenurilor cu gazon sintetic.

Echipa Hattrick Sport este pregătită și va oferi sfaturi din primul moment de contact, până la finalizarea proiectului. Mai multe detalii se pot obţine la numerele de telefon 0722 112 333 sau 0763 687 782 sau online, pe site-ul web www.gazonartificial.com.ro

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW