Samsung Galaxy A52 5G – un telefon mobil care face față provocărilor

Vrei să-ți cumperi un telefon mobil care să te țină mult și bine și să-ți ofere tehnologia necesară pentru aproape orice fel de activitate, alege atunci un telefon Samsung Galaxy A52 5G și nu vei regreta niciun moment investiția!

Samsung Galaxy A52 5G se poziționează perfect la distanțe egale dintre un telefon mid-range de aproximativ 100 de euro și un flagship pentru care trebuie să plătești de 10 ori mai mult ca să te bucuri de el. Cu alte cuvinte, cu toate că probabil nu te va impresiona niciodată ca un terminal din seria S sau Note, Samsung Galaxy A52 5G este un telefon bun și mai important, este bun la ceea ce contează.

Punctele forte ale telefonului Samsung Galaxy A52 5G

  • Ecranul generos cu o rată mare de refresh;
  • Calitatea bună a camerei foto dotată cu un senzor de stabilizare a imaginii;
  • Suport pentru update-uri garantat timp de patru ani

Telefonul Samsung Galaxy A52 5G este cel mai performant telefon din gama mid-range pe care îl poți cumpăra de la Samsung la ora actuală. El este prevăzut cu un ecran cu o diagonală de 6.5 inch și o rată de refresh de 120 Hz, dar și un senzor de stabilizare a imaginii care ajută mult la fotografie.

Pentru un telefon din gama sa de preț, suportul asigurat timp de patru ani este un mare plus, Alte telefoane nu beneficiază de acest imens avantaj și chiar și pentru acest simplu detaliu considerăm că aest telefon își merită prețul până la ultimul bănuț.

Punctele slabe ale telefonului Samsung Galaxy A52 5G

  • Corpul confecționat din plastic și nu din sticlă sau cel puțin glasstic;
  • Numărul mult prea mare de aplicații deja instalate din fabrică;
  • Faptul că fotografiile pot părea suprasaturate uneori.

Dintre toate aceste așa-zise probleme, cea mai simplă de rezolvat este cea legată de materialul carcasei, Cu un set atrăgător de huse Samsung Galaxy A52 5G de la Itelmobile, la fel ca și pentru alte telefoane din serie pentru care poți cumpăra huse Samsung Galaxy A32 4G sau huse Samsung Galaxy A72.

Ce alte lucruri trebuie să mai știi despre telefonul Samsung Galaxy A52 5G înainte de a face o investiție?

Detalii pe care trebuie să le cunoști înainte de a investi într-un Samsung Galaxy A52 5G

Samsung Galaxy A52 5G dispune de un procesor Snapdragon 750G și 6 GB de memorie RAM. Iar această combinație este una fericită deoarece îți permite să folosești acest dispozitiv pentru nenumărate task-uri. 

Nu ai nicio problemă atunci când folosești acest telefon pentru a naviga pe internet sau pe rețelele sociale, ori pentru a te juca sau a te uita la filme.

Și ecranul acestui telefon este un detaliu demn de laudă, el fiind un OLED cu o rezoluție de 1080 pixeli și o diagonală de 6.5 inch, luminos și cu o atrăgătoare gamă de culori.

În ceea ce privește autonomia, am fost mirați să descoperim faptul că bateria de 4500 mAh a acestui telefon se descurcă destul de mine pe parcursul zilei, chiar și în condițiile în care o rată de refresh de 120 Hz este destul de solicitantă. 

Dacă nu exagerezi cu utilizarea, poți folosi fără probleme acest telefon chiar și pentru două zile în cap, un lucru foarte important pentru persoanele care pleacă des în delegații și se întâmplă să uite din când în când încărcătorul acasă.

trecând mai departe la sistemul de operare, așa cum am spus și mai devreme, telefonul Samsung Galaxy A52 5G vine la pachet cu Android 11, dar un lucru mai puțin îmbucurător este faptul că la fel ca și în cazul seriei S21, și acest telefon este plin ochi cu diferite aplicații de care nu ai neapărată nevoie.

Partea bună este că atunci când investești într-un Samsung Galaxy A52 5G măcar nu trebuie să cheltuiești aproape 1000 de euro pentru a vedea reclame. Dar dacă nici așa nu vrei să fii atacat de publicitate, poți opta pentru un telefon Pixel 4A 5G la un preț asemănător.

Dar toate ca toate, telefonul Samsung Galaxy A52 5G este un telefon mid-range bun și cel mai important, va fi și în continuare un telefon mid-range bun în anii ce vor urma.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW