Săptămâna de fotbal. Rapid și UTA, spectacol total la Arad

Primele partide de după meciurile echipelor naționale nu au adus rezultatele așteptate de cele mai importante cluburi locale.

Rapid a terminat la egalitate la Arad, iar CFR Cluj și Steaua au cedat la Botoșani, respectiv Dej. Și Dinamo a pierdut meciul de pe Național Arena cu FC FCSB.

Rapid, doar egal cu UTA

În fața a peste 9000 de spectatori care au produs o atmosferă de meci mare, UTA și Rapid au terminat la egalitate (2-2). Meciul a început execrabil pentru arădeni după ce Albu a marcat de două ori pentru vișinii, în minutele 16 și 22.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru UTA care a arătat altă atitudine în a doua repriză. Totuși, golurile arădenilor au venit târziu, Hora (min. 82, penalty) și Antal (min. 86).

Cu acest rezultat, ambele grupări rămân în fruntea clasamentului, Rapid pe locul 2 (17 puncte) și UTA pe 4 (15 puncte).

„Bursuc” cu ghinion

Primul meci al lui Dan Petrescu, poreclit „Bursucul”, după revenirea pe banca tehnică a CFR Cluj, nu a fost cu noroc.

Campionii au cedat cu 0-1 la FC Botoșani, gol marcat de congolezul Herve Kage în minutul 71. Chiar și cu această înfrângere CFR rămâne lider cu 21 de puncte acumulate.

Steaua a pierdut cu „panterele roz” din Dej

Steaua a pierdut, surprinzător, primul meci după 47 de partide, în campionat, sub conducerea lui Daniel Oprița.

„Militarii” au început perfect, gol Buhăescu (min. 11), dar eliminarea căpitanului Bărbulescu (min. 30) a rupt jocul și dejenii au dominat total. Golurile Unirii Dej, venite în a doua repriză, au fost o urmare firească a cursului jocului.

Totuși, săptămâna a fost una buna pentru Steaua care a anunțat al treilea parteneriat din acest sezon.

Compania arădeană International Alexander va fi noul sponsor principal al academiei clubului, într-un contract descris de George Ogăraru drept a doua cea mai importantă înțelegere din istoria echipelor de juniori din România.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW